Opinió

Aquest any, tampoc

El quadre evita un Madrid- Barça fins a una hipotètica final. Un sorteig tan dirigit que fa pudor

Ja coneixem el rival de setzens de final de la copa del Rei per a l'Espanyol, serà el Real Jaén. I també sabem que si es passa l'eliminatòria, se les heurà amb el guanyador de l'eliminatòria Alcorcón-Granada. Fins aquí bé, però en cas de jugar els quarts de final, l'Espanyol ho hauria de fer, molt probablement, amb el Real Madrid. I si s'aconseguís superar els blancs, l'Atlético de Madrid s'intueix com a rival a semis. El quadre evita un possible enfrontament amb el Barça fins a una hipotètica final. Un sorteig tan dirigit que fa pudor.

L'Espanyol ha de ser viu i anar fort en les dues primeres eliminatòries per garantir-se, com a mínim, una eliminatòria mediàtica i guanyar un bon grapat d'euros.

El primer escull, el Jaén, és a la part baixa de la classificació de segona i curiosament ha conegut l'encreuament amb l'Espanyol anant cap a Barcelona, on aquesta tarda s'enfrontarà en un duel directe a la zona crítica amb el filial blaugrana d'Eusebio Sacristán.

Abans, demà a l'hora de l'aperitiu, l'Espanyol haurà de pensar en la lliga i el partit contra el Sevilla a l'estadi. Un equip propici per fer el salt de qualitat a la classificació del qual ha parlat en les darreres hores el bo de Javi López. El Sevilla encaixa molts gols, de fet és el segon pitjor de primera en aquest registre, li han fet vint-i-cinc gols en dotze jornades, més de dos per partit, i és catorzè, a tres punts del descens. A més, els d'Unai Emery s'han desgastat en la lliga Europa amb un trist empat amb el Slovan Liberec i el que és millor, l'estrella dels andalusos, el croat Rakitic, està tocat i és dubte.

Pel que fa als de Javier Aguirre, sembla que Sergio García estarà llest per jugar desprès d'una setmana amb molèsties i les úniques baixes significatives seran la de David López, sancionat, i la de Stuani, que se n'ha d'anar amb la selecció, l'Uruguai (n'hi ha per llogar-hi cadires...). Abraham i Jhon Córdoba podrien ser-ne els recanvis. Amb tots aquests ingredients, crec que és un bon moment per sumar tres punts més i esperar el llarg i dur hivern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)