Opinió

Ara cal mimar-lo

Amb Messi feliç, aquest llarg cicle blaugrana
pot continuar.
La millora de contracte no pot esperar

El Barça va tornar a guanyar el Real Madrid al Santiago Bernabéu quan els blancs menys s'ho esperaven. Amb quatre punts d'avantatge no només volien descartar els blaugrana de la lluita pel títol, sinó que també volien venjar derrotes anteriors i mirar d'aconseguir una golejada que deixés els de Gerardo Martino enfonsats. Però a Madrid es van quedar amb un pam de nas i no els va quedar més remei que descarregar tota la seva ràbia contra l'àrbitre del partit, Undiano Mallenco. Es veu que l'esperit de Mourinho encara sobreviu al Real Madrid. I que Carlo Ancelotti no és tan gentleman com sembla. De fet, ja va qüestionar la victòria blaugrana la temporada passada quan era entrenador del París SG i va caure eliminat en els quarts de final de la lliga de campions.

El Barça va guanyar a Madrid perquè va ser millor. Els de Martino van cometre errades importants en defensa que els haurien pogut costar cares, però van ser letals en atac comandats per un genial Andrés Iniesta i un descomunal Leo Messi, els dos futbolistes més en forma d'aquest Barça. L'únic jugador que no és d'aquest món i el millor dels que sí que ho són. Messi ha oblidat de manera definitiva les lesions i torna a ser el futbolista que va guanyar quatre Pilotes d'Or seguides, el millor jugador de tots els temps, un futbolista que ho ha guanyat tot amb el Barça, però que encara pot donar moltes alegries i molts títols a aquest club, al qual vol defensar sempre, com va demostrar al Bernabéu celebrant el gol davant d'aquells que l'insulten fent un petó a l'escut. Tenir el millor futbolista de la història al teu equip i que ell s'estimi aquests colors no té preu. Així que si se li ha passat pel cap a algú de la junta directiva vendre l'argentí perquè ara és un bon moment, no té cap altre remei que amagar el cap sota l'ala i girar cua.

Després de la gran actuació de Messi al Bernabéu, una més d'aquest futbolista llegendari, Josep Maria Bartomeu, president del club, i Javier Faus, vicepresident econòmic, han d'actuar amb celeritat. I també Andoni Zubizarreta, director esportiu. Les converses que havia iniciat l'expresident Sandro Rosell amb el pare del jugador, Jorge Messi, per millorar el seu contracte i convertir-lo en el jugador més ben pagat del planeta han d'anar pel bon camí i culminar en forma d'una renovació que permeti a Messi acabar la seva carrera de blaugrana. Però no només han de córrer tots per Messi. Deia Pep Guardiola que l'argentí ha de ser feliç i que ha d'estar sempre envoltat d'aquells que el facin feliç i més bon futbolista, així que ara que aquest estiu tot indica que es produirà una petita revolució a la plantilla del Barça, es guanyin els títols que es guanyin, farien bé els responsables de construir un equip al voltant de la figura de Messi. Amb l'argentí content, aquest llarg cicle blaugrana pot continuar. I a qui li torni a passar pel cap, vendre'l, que el converteixin en un heretge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)