Opinió

Messi no es toca

Si en algun moment algú ha dubtat de ‘Déu' i li ha passat pel cap vendre'l, ja es pot anar a confessar

El Camp Nou va parlar. Va deixar molt clar diumenge contra l'Athletic que Messi no es toca. És cert que l'entrada no era gaire bona (57.090 espectadors) i que hi havia un bon grapat d'estrangers. Però també que s'havien reunit a l'estadi un bon nombre de socis que no van voler deixar sol l'equip que tantes alegries ha donat al barcelonisme en aquests moments difícils. I aquests barcelonistes van enviar un missatge clar a tots aquells que han dubtat del millor futbolista de la història els últims dies i als que en algun moment els ha passat pel cap que el millor era vendre l'argentí per 200 milions d'euros. No van fer cas a cap convocatòria de Twitter (i es va demostrar una vegada més que la influència que tenen les xarxes socials en la massa social culer és minsa), però van estar al costat de Messi en tot moment. Des del primer minut. En els bons moments, com quan va marcar amb un impecable llançament de falta el gol de la victòria, i en els no tan bons, com quan no va encertar en un parell de un contra un davant Gorka i el Barça encara no guanyava. Va ser en aquests moments difícils quan la graderia del Camp Nou va cridar el nom del millor futbolista de tots els temps, d'un home que, és cert, no ha estat fi en les últimes setmanes, però sense el qual no s'entendrien tots els èxits acumulats pel Barça en les últimes temporades.

La graderia del Camp Nou va enviar un triple missatge a la junta directiva que presideix Josep Maria Bartomeu. Si en algun moment algun de vosaltres ha dubtat de la continuïtat de Messi al Barça, cal que es vagi a confessar. I que després no torni a pecar. La junta està avisada que si intenta vendre Messi, ho pagarà amb el seu adéu. El barcelonisme també va dir als directius i executius del club que l'ampliació i millora de contracte de l'argentí s'acceleri. Que les quantitats que van pactar al seu dia Sandro Rosell i Jorge Messi siguin respectades i l'acord s'acabi produint. Si pot ser abans que acabi la temporada i Messi marxi a mirar de guanyar l'únic gran títol que li falta en el seu palmarès, el mundial, amb la selecció argentina. Messi és el millor i ha de ser el més ben pagat. Al davant de Cristiano Ronaldo i Neymar, a qui aquesta directiva ha cobert de diners perquè no anés al Real Madrid i es convertís en el futur del Barça.

Però el present del Barça, i també bona part del futur més proper, és Messi. I ell ha d'estar content per ser el millor. Com deia Pep Guardiola se li ha de muntar un hàbitat al seu voltant en el que se senti còmode per treure el millor d'ell, que és molt. I aquest és el tercer missatge que va enviar la graderia a la junta. El nou projecte d'equip, la remodelació de la plantilla, s'ha de fer amb Messi al centre de la galàxia. Així que ara que tocarà fer fitxatges, si la FIFA o el TAS ho permeten, s'haurà de tenir molt en compte que tots ells hauran de facilitar la feina de Messi. Perquè si ell juga, el Barça és imparable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)