Opinió

Els grans absents

Moltes estrelles en potència, talents emergents estaran
al gran escenari que és el mundial

“He rebut la trucada de Roy Hodgson comunicant-me que no seré en el mundial. Estic d'acord amb ell que és moment de deixar pas als més joves.” Aquestes són les paraules d'Ashley Cole, internacional anglès amb més de cent partits amb la samarreta dels three lions. Amb aquesta mostra de sinceritat, aquest acte de digna resignació, el clàssic lateral esquerrà es retira de la selecció nacional.

Falta un mes per a l'inici de la copa del món i tots els seleccionadors han començat a donar els noms dels escollits per defensar els escuts dels seus respectius països. Moltes estrelles en potència, talents emergents que busquen reivindicar-se en un gran escenari.

L'altra cara de la moneda, però, la representen aquells grans jugadors reconeguts mundialment que han quedat fora de les llistes de convocats.

Ronaldinho i Kaká van formar una societat de luxe a la canarinha fa uns anys i ara, lluny del nivell que van mostrar en el passat, tots dos han estat descartats per Scolari.

La gran temporada i els gols d'Uche al Vila-real no han estat suficients perquè Stephen Keshi, seleccionador nigerià, doni una altra oportunitat al poderós davanter. No tots els absents ho seran per decisió tècnica. D'altres, indiscutibles protagonistes a les seves seleccions, han tingut problemes físics que els impediran participar en el gran espectacle.

A Alemanya i Colòmbia estan pendents dels genolls de Khedira i Falcao, que estan accelerant el seu procés de rehabilitació per arribar a temps a la cita.

Bèlgica pot presumir de talent a les seves files. No tot són bones notícies, perquè una inoportuna lesió ha deixat un dels seus referents atacants, Benteke, fora de combat.

Les lesions al genoll estan sent una plaga. Víctor Valdés havia arribat a sembrar els dubtes a la porteria d'Espanya gràcies al seu estat de forma. I Walcott, una de les esperances angleses per tornar a ser grans, tampoc es recuperarà a temps.

El cas més curiós és el de Carlos Vela. L'hàbil atacant també es perdrà el mundial després de renunciar a la selecció mexicana per falta de motivació.

En qualsevol cas, per uns motius o per uns altres, hi haurà grans absències al Brasil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)