Opinió

Aspirina o vitamina

Cal aprofitar la inèrcia de la victòria contra el València i escombrar avui el Celta al Power8

Sergio González diu que vol que el partit davant el Celta sigui una vitamina per a l'equip i no tornar a fer d'aspirina per un rival tocat. En aquest cas, visitarà el Power8 un Celta en hores baixes. L'energia que ha deixat al vestidor i a la grada la remuntada de copa ha de suposar un estímul positiu per a l'equip i no un relaxament perillós. Hi ha massa precedents per malfiar-se dels blanc-i-blaus, ja que sovint l'Espanyol fa figa davant equips que arriben esvalotats. Ara cal mostrar-se ferms i emular la feina feta enfront el València. Cal aprofitar la inèrcia positiva i avui escombrar un Celta que ja fa vuit jornades que no guanya i que ha passat de ser una de les revelacions de la temporada a començar a mirar ja cap avall. De fet la línia descendent que marca l'evolució de la temporada dels gallecs és, després de la del cuer, el Granada, la més pronunciada dels equips de primera.

L'Espanyol, a casa, en la lliga només ha perdut dos partits aquest curs, amb el Sevilla, en el primer partit de la temporada, i en el darrer, el de l'Eibar. La resta, quatre victòries i tres empats. Sergio González deu haver tret conclusions dels partits de copa ja que alguns jugadors s'han guanyat el dret a tenir més presència a l'equip. És el cas de Víctor Álvarez, Rubén Duarte, Felipe Caicedo i fins i tot Héctor Moreno. No només es tracta d'apostar per un jugador o un altre, sinó de fer que hi hagi un equilibri entre ells i, en els partits de copa, s'ha vist un equip més compacte i dinàmic. No crec que calgui fer una gran revolució, però, sobretot en banda esquerra, crec que els joves del planter que demanen pas tenen les condicions per desbancar Fuentes i Salva Sevilla. La darrera modificació que faria, malgrat les seves desafortunades declaracions de fa un mes, seria el mexicà Héctor Moreno, que, un cop ja recuperat de la lesió, torna a ser el millor central de l'equip. Després d'una gran victòria, com la de dimarts davant el València, és el millor moment per modificar allò que pot fer créixer l'equip. Un Sergio cada cop més desacomplexat té ara una gran oportunitat per fer més descarat aquest Espanyol. Ara és el moment!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)