Opinió

Etern Messi

Perquè, no us preocupa aquest rumor, cada cop més estès, que el crac argentí està fins als nassos de viure aquí?

1 No sé si “Tots som Messi” és una bona etiqueta per donar suport al jugador del Barça, però sí que ho seria “Vull que Messi es quedi” per si de cas. Perquè, no us preocupa aquest rumor, cada cop més estès, que el crac argentí està fins als nassos de viure aquí?

2 De tota manera no penseu que no ajuda gaire la fotografia que li han pres al damunt d'un iot a Eivissa prenent una copa de cava? Té dret a passar-s'ho bé però a la vegada a camuflar-se una mica, i no al lloc on més paparazzi hi ha per metre quadrat cada estiu.

3 Sento programes informatius de ràdios
de Madrid carregant contra l'etiqueta
“Tots som Leo Messi” i dient que ells també són uns defraudadors. Llegeixo en la premsa de Madrid castanyes contra Josep Maria Bartomeu perquè defensa un “defraudador”. No és tot plegat una passada de frenada per una premsa més madridista que madrilenya?

4Un bon amic, molt involucrat en el món del futbol europeu, em va dir que una de les eternes promeses del futbol continental seria Paul Pogba. Però que es quedaria en eterna promesa. Pogba és víctima de tota la publicitat feta els darrers anys, però també ho és del seu representant, l'indigne Mino Raiola. Sabíeu que molts clubs europeus no volen negociar amb aquest home?

5 Amb el Tour de França passa que ens en recordem de Santa Bàrbara quan trona. Fa un grapat d'anys que el ciclisme ha passat a ser un esport d'art i assaig per culpa del dopatge i de les televisions que l'han camuflat. I només en parlem quan hi ha merders com el d'abans-d'ahir al mont Ventor. És just?

6Que els atemptats és una loteria ho demostra que una competició com el Tour conviu a menys de 300 quilòmetres amb un atemptat amb un camió. Algú va veure com de fàcil seria atacar la prova ciclista francesa amb tota aquella gent desorganitzada seguint la cursa?

7 Amb el sorteig de la lliga cada any s'han de jugar els Barça - Madrid al novembre/desembre i la tornada a l'abril? És una voluntària manipulació del sorteig? Perquè, si és així, que ens ho diguin i acabarem abans.

8 Que la resposta d'un torero (Miguel Abellán) al debat sobre la tauromàquia feta per un esportista d'elit (Aleix Espargaró) sigui penjar al Twitter una fotografia fent una peineta demostra la distància entre l'educació i el baix nivell. Calia aquesta ridícula fotografia del torero?

9 Efecte xarxes socials: cada estiu hi ha més esportistes d'elit que pengen a Instagram o a Twitter imatges d'ells amb les seves famílies des del lloc on passen les vacances. Maten dos ocells d'un sol tret: augmenten el seu nombre de seguidors a les xarxes i aigualeixen la força de les fotografies caçades pels paparazzi. Normal, no?

10 Hi ha notícies que són un breu de diari o vint segons de ràdio: aquelles defuncions de gent que va formar part d'una o dues generacions però que no aguanten el record del pas dels anys. És el cas de Pedro Aurtenetxe, president de l'Athletic de Bilbao entre el 1982 i el 1990. Sabíeu que Aurtenetxe, de 83 anys, va ser l'últim president que va celebrar l'últim títol de lliga del club basc?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)