Opinió

Tanquem per obrir

No seria recomanable que els atletes de Rússia nets poguessin competir com a independents?

1 Tanquem aquesta contraportada de la temporada iniciant-ne una altra. I estem exactament com cada any: queixant-nos de la quantitat indecent de partits, d'horaris infames, de dispersió horària, d'entrega i submissió a les televisions... Definitivament no hi ha solució, oi?

2 Repetim: 17 d'agost. 23 hores: Barça-Sevilla tornada de la supercopa d'Espanya. Onze de la nit! Això vol dir que si hi ha pròrroga i/o penals el partit es pot acabar cap a les dues de la matinada. Qui hauríem de tancar a la presó?

3 Si un equip (com és el cas del Barça) aconsegueix una temporada el doblet, cal que es jugui la supercopa? No és la metàfora del que està passant, en què el més important és jugar com més partits millor encara que no tinguin cap mena de sentit?

4Sorpresa de la setmana: Alex Song és a Rússia negociant la seva incorporació al Rubin Kazan i no s'ha pogut incorporar als entrenaments del Barça. Perdó: Alex Song encara és del Barça?

5 El Real Madrid no és, de moment, notícia per res. Ni tan sols per cap fitxatge d'estiu, més enllà d'aquest serial tan avorrit de Paul Pogba. Això vol dir que Florentino Pérez està de vacances? Quan es reincorpora?

6Sobre el Real Madrid, vista l'Eurocopa de futbol, quin jugador pot millorar la plantilla que ja tenen? Els val la pena fitxar algú més?

7 Si seguim parlant del Real Madrid, continuen els rumors sobre el fitxatge de Paul Pogba pel Manchester United. Per molt que sigui (segons diversos indicadors) el club més ric del planeta, no s'està passant amb la despesa en fitxatges de renom, des de José Mourinho passant per Zlatan Ibrahimovic?

8 Sabíeu que el doctor Ramon Cugat,
segurament l'especialista més imponent que hi ha al món en traumatologia, ja ajuda
el City de Pep Guardiola i va estar visitant
les instal·lacions a Manchester la setmana
passada?

9 Pendents de Rio de Janeiro i de la decisió del COI sobre els atletes russos. Es diu que paguen justos per pecadors, però els justos no sabien realment el que feien els pecadors?
No hi ha molt d'encobriment en tota aquesta tèrbola història? És evident que hi ha d'haver un càstig exemplar, com en els casos de
Ben Johnson o Marion Jones, però no seria
recomanable que els atletes de Rússia que estan nets poguessin competir com a atletes
independents?

10 Parlant dels Jocs de Rio de Janeiro, sabeu que és més cara una entrada per a la final de bàsquet que per a la final de futbol a Maracanà: 333 euros pel bàsquet, 250 euros el futbol. Sabíeu que les proves més sol·licitades són les finals de vòlei platja, judo, bàsquet i, evidentment, les de gimnàstica femenina, i les finals de natació i d'atletisme? Disfrutem els Jocs i bon estiu a tothom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)