Franja TV3

Dilluns, 20 febrer de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista Isabel-Clara Simó, que recull avui el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes. Després, s'analitza l'efecte que provoca la falta de son en la salut de les persones. Per això, el programa parla amb el metge Eduard Estivill, especialista en el tractament de malalties de la son.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
Espai en què la divulgació i la informació sobre el territori conviuen amb el descobriment de la natura, la meteorologia i el medi ambient.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
La trucada de la Susi a la policia no va ser tan anònima com ella creia. Comencen les conseqüències per a tots els implicats. Paral·lelament, avui torna la Tilda i es troba amb un panorama desolador. També per a ella. I la guerra entre la Lídia i la Mercè tans sols ha començat.
Sèries
Durada: 45'
16.35
Divendres
Després d'analitzar l'actualitat del cap de setmana, es realitza un seguiment especial del programa Oh Happy Day!, amb el seu jurat, format per Pep Blay, Elena Gadel i Gerard Ibáñez, que parlen de les actuacions amb Ana Boadas i Pere Mas. A més, aquesta setmana el programa visita Palamós, a la comarca del Baix Empordà. Es descobreixen tots els secrets i curiositats que envolten la gamba, el seu producte més apreciat.
Altres
Durada: 170'
19.25
El Faro, cruïlla de camins
Finalment, la Rosa i la Carmen s'enfronten cara a cara per disputar-se l'Arturo. El Xiong, per la seva banda, confessa que es va inventar la malaltia de la Feng per obligar el Víctor a casar-se. Paral·lelament, el Mario li diu a l'Arturo que no li vol comprar la seva part de la floristeria, però que estaria disposat a vendre-la a un tercer.
Sèries
Durada: 50'
20.15
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Crackòvia
Luis Enrique es posa el xandall groc de la pel·lícula Kill Bill per passar comptes amb tots els periodistes esportius que l'han criticat últimament. Per la seva banda, Josep Pedrerol ensenya al seu nou ajudant, el becari, a suplantar algú. Per això, tots dos visiten el vestuari del proper rival del Reial Madrid a la Lliga: l'Espanyol. A més, Roger de Gràcia convida a sopar els jugadors del mig camp del Barça, per parlar en profunditat de la situació de l'equip blaugrana.
Altres
Durada: 40'
22.35
El crac
El gran compromís
El Joel i el Julio assisteixen a l'estrena de l'obra de teatre amateur d'una antiga amiga. L'obra resulta una tortura llarga i espantosa, i el Joel es veu involucrat sense voler-ho en un posterior muntatge de la companyia amateur, del qual li resulta impossible escapar-se.
Sèries
Durada: 60'
23.35
El crac
El gran sacrifici
Per impressionar la Carla, el Joel presumeix de la seva gran amistat amb el cantant que l'actriu admira. L'artista actuarà a Barcelona en benefici d'una associació de donants d'òrgans i el Joel no dubta a unir-se a ella per aconseguir un passi per al backstage i poder presentar-li el seu amic a la Carla. Finalment aconsegueix el que vol, però es veu obligat a apuntar-se a la llista de donants d'òrgans vius.
Sèries
Durada: 60'
00.35
Tria 33
Programa que ofereix una selecció de l'actualitat en literatura, cinema, música, teatre, cultura popular i arts visuals i plàstiques, així com dels principals esdeveniments de cultura digital o pensament.
Altres
Durada: 15'
00.50
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.20
El Faro, cruïlla de camins
El Luis nega a l'Iván que ell sigui el seu pare, però el convida a viure amb ell, si vol. Mentrestant, el pla de l'Eva perquè el Ricardo pugui veure el seu fill xoca amb els primers obstacles. A més, el Ricardo es torna cada vegada més exigent pel que fa a les visites del seu fill.
Sèries
Durada: 50'
03.10
Ritmes a l'aula
Catroi Quartet. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.40
Cava de blues
Pere Foved & Friends. Espai musical dedicat al blues.
Altres
Durada: 45'
04.25
Fusió i swing a l'estudi
Gemini. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.10
Jazz a l'estudi
CSM & Chicuelo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 50'