Franja TV3

Dijous, 27 juliol de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 330'
11.30
Els matins d'estiu
S'entrevista Javier Pacheco, secretari general de Comissions Obreres de Catalunya, coincidint amb la publicació de l'enquesta de població activa. Després, s'analitza l'actualitat en un tertúlia i es connecta amb la vaga de taxis de Barcelona.
Altres
Durada: 45'
12.15
International Champions Cup
Esports
Durada: 105'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
El gran robatori del tren
Del costat dels lladres
Bruce Reynolds, un conegut antiquari londinenc, prepara l'assalt al tren de Glasgow. Contacta amb els seus companys delinqüents i altra gent de l'ofici per resoldre detalls tècnics importants. Passen diversos mesos i finalment arriba el dia del cop. Se situen en una granja propera a l'objectiu i, la nit dels fets, duen a terme l'atracament.
Sèries
Durada: 110'
17.30
Unitat d'investigació
Cop d'efecte
Una jove gendarme troba dos grangers morts, un home i una dona. Eren els pares d'una amiga seva i feia dos dies que li havien anat a comunicar la desaparició de la seva filla. La mateixa gendarme exposa el cas a la Unitat d'Investigació, que decideix demanar-li que els ajudi a resoldre'l. I és que no tan sols coneix bé el lloc, també encaixa amb l'equip perfectament.
Sèries
Durada: 75'
18.45
Kubala, Moreno i Manchón
Patrons de conducta
L'Steward, un galerista de Sitges, contracta els detectius per saber si el seu home, el Manu, li és infidel. Però està clar que la infidelitat no és l'única manera d'enganyar la parella. I el Charly, que es creu molt tolerant, haurà de superar més d'un prejudici. A través del pare de l'Helena, els arriba un altre client, amb un encàrrec i una proposta sucosa que desestabilitza l'agència i la vida de l'Helena. Paral·lelament, la Rosa, la dona del Kubala, no està gaire millor a la immobiliària on treballa. Les queixes d'una família desnonada fan trontollar el seu lloc.
Sèries
Durada: 75'
20.00
Afers exteriors
Economia
El programa realitza un viatge de baix cost buscant una solució a la crisi. La primera parada és a la Universitat de Columbia, on s'assisteix a una classe del professor Xavier Sala i Martín.
Documentals
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Joc de cartes
Les millors cartes
Resum d'alguns dels millors moments de la temporada en què es mostra els restauradors més divertits, es reviuen moments de màxima tensió i es mostren escenes inèdites i preses falses dels enregistraments.
Altres
Durada: 60'
22.55
Cites
Sèries
Durada: 100'
00.35
Gran reserva
Cultura: Josep Maria Benet i Eduardo Mendoza
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 60'
01.35
Tria 33
Fotògrafs catalans
Programa que ofereix una selecció de l'actualitat en literatura, cinema, música, teatre, cultura popular i arts visuals i plàstiques, així com dels principals esdeveniments de cultura digital o pensament.
Altres
Durada: 5'
01.40
El Faro, cruïlla de camins
La Feng està disposada a perdonar el Víctor si ell es compromet a anar a la Xina de manera immediata. No obstant això, el Víctor ja s'havia fet la idea de quedar-se aquí i tenir cura del seu fill i de la Patri. Aquesta, per la seva banda, s'adona que comença a ser un destorb a casa del Mario.
Sèries
Durada: 51'
02.31
Ritmes a l'aula
Qué pasa contigo, trio? Programa musical.
Altres
Durada: 29'
03.00
Cava de blues
Riqui Sabatés y Los Obstinados. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.45
Fusió i swing a l'estudi
Le BBT 48er Project. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 46'
04.31
Ritmes a l'estudi
Javier Galiana & Spice Berberechos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
05.31
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 19'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'