Franja #0

Diumenge, 19 maig de 2024
08.05
La verdad sobre los gatos
Documentals
Durada: 58'
09.03
Pel·lícula: Mascotas II
La vida del terrier Max ha patit grans canvis en els darrers temps i hi ha de fer front. La seva propietària s'ha casat i ha tingut un fill que es diu Liam. El Max, que al principi no era gaire amic dels nens, ha agafat tant d'afecte a aquest nou membre de la família que la seva preocupació per ell i el seu afany per protegir-lo han fet que li aparegui un tic nerviós. A més, durant un viatge a una granja, el Max i el seu amic Duke coneixen nous animals que no havien vist mai i viuen unes aventures boges que només fan augmentar l'ansietat del pobre terrier.
Pel·lícules
Durada: 85'
10.28
DeportePlus+
Esports
Durada: 65'
11.33
Pompeya, últimos misterios revelados
En las ruinas de esta ciudad enterrada hay una zona en particular que destaca por su riqueza y estilo, Ínsula Occidental. Allí, una de las lujosas mansiones, La Casa de la Biblioteca, es de especial interés porque está llena de misterios sin resolver.
Documentals
Durada: 45'
12.18
Pompeya, últimos misterios revelados
La excavación en la Casa de la Biblioteca ha desvelado mucho sobre el estilo de vida de sus propietarios. Los arqueólogos saben que era una vida de lujo, una vida fácil. Pero en un instante, fue devastada por la erupción del Vesubio. El cataclismo suspendió a Pompeya en el tiempo.
Documentals
Durada: 48'
13.06
Mary Beard: Cómo vivían los romanos
Documentals
Durada: 59'
14.05
Mary Beard: Cómo vivían los romanos
Documentals
Durada: 64'
15.09
Mary Beard: Cómo vivían los romanos
Documentals
Durada: 66'
16.15
Pel·lícula: La Navidad en sus manos
Uns dies abans de Nadal, el Pare Noel té un accident de trineu al centre de Madrid i acaba a l'hospital. Per sort, el Salva, el seu company d'habitació, el pot substituir en la seva sagrada tasca nadalenca, malgrat ser un aprofitat més acostumat a vendre peces de cotxe robades que no pas a repartir regals. Tanmateix, per al Salva, l'única manera de recuperar la seva família és acceptar aquesta missió tan entranyable. Si bé comença el compte enrere inexorable per a l'arribada de la nit de Nadal, encara ha de trobar els rens del Pare Noel, aprendre a volar en trineu i, el que és més difícil, aprendre a ser una bona persona.
Pel·lícules
Durada: 93'
17.48
Ilustres ignorantes
Mercadillos
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 27'
18.15
DeportePlus+
Esports
Durada: 39'
18.54
LaLiga EA Sports
Jornada 37. Desde el Estadio Civitas Metropolitano.
Esports
Durada: 126'
21.00
DeportePlus+
Esports
Durada: 90'
22.30
Pel·lícula: Baby Ruby
La maternitat trastoca completament la vida perfecta d'una influencer, que creu que una sinistra conspiració l'envolta a ella i el seu nadó.
Pel·lícules
Durada: 90'
00.00
Maestros del tiempo
Creatividad hecha a sí misma
Documentals
Durada: 18'
00.18
Masters 1000 de Roma
Esports
Durada: 145'
02.43
Kiko Veneno. Solo en Sevilla
Altres
Durada: 88'
04.11
Pel·lícula: Tequila. Sexo, drogas y rock and roll
Documental narrat per l'actriu Cecilia Roth i que compta amb la participació dels supervivents de la mítica banda de rock Tequila: Ariel Rot, Alejo Stivel i Felipe Lipe. Explica la història del llegendari grup de rock, que va posar la banda sonora a l'alliberament dels joves espanyols durant la Transició. Cinc joves que van aconseguir de cop el seu somni de triomfar i als quals la fama i l'èxit els va enfonsar. Tot i això, les seves cançons han aconseguit perdurar en el temps com a clàssics indestructibles.
Pel·lícules
Durada: 98'
05.49
Pel·lícula: Jorge. Una travesía de Coque Malla
La de Coque Malla es la historia de una remontada épica. De estrella adolescente con Los Ronaldos a tener que reinventarse como cantautor recorriendo los garitos más insospechados.
Pel·lícules
Durada: 106'