Programació TV3

Dimecres, 29 març de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Josep Lluís Bonet, president de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació d'Espanya. A més, el programa segueix, durant tot el matí, la compareixença d'Artur Mas al Parlament, que ha estat citat per explicar el presumpte finançament il·legal de l'antiga Convergència. A l'espai d'economia, Josep Maria Gay de Liébana parla de quants diners són un bon sou. Lluís Marquina, per la seva banda, dona consells a pares i mares per poder gestionar correctament els seus grups de WhatsApp. També s'analitza l'actualitat del matí a la taula final del programa.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
Avui el programa parla de la mítica sèrie Star Trek, que acaba de celebrar el seu 50è aniversari. Tot i tenir només tres temporades, aviat es va convertir en una sèrie de culte.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Saltat de verdures
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
Les pressions són massa fortes i el Lluís està a punt de lliurar-se a la policia. El Robert, mentrestant, es planteja mantenir la seva dona connectada al respirador artificial fins que la Patrícia entri en raó, però la Mercè li fa veure que no és una bona idea. Paral·lelament, la Nora es troba amb la seva antiga professora de les classes de prepart i fa un tracte amb ella d'amagat de l'Alfred.
Sèries
Durada: 50'
16.40
Divendres
El programa repassa l'actualitat política, social i cultural del cap de setmana en una sobretaula. A més, ja que aquest divendres s'estrena La llum d'Elna a la cadena, el programa analitza el film amb la directora, Sílvia Quer, entre d'altres convidats. Després, el fisioterapeuta Xevi Verdaguer dona indicacions per pal·liar el dolor menstrual. I durant la visita a Bàscara, a l'Alt Empordà, al set del programa es degusta la gastronomia típica de la zona.
Altres
Durada: 150'
19.10
El Faro, cruïlla de camins
L'Aldo continua amenaçant d'endur-se la Lucía i el Diego a Mèxic, però el Ricardo confia que el Zuera, el seu antic company de cel·la, li pugui parar els peus. L'Ángela i la Fina, per la seva banda, deleguen la decisió de la venda del Faro a la Lucía, i el Mario reconsidera la situació i baixa el to amb el Víctor.
Sèries
Durada: 55'
20.05
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 55'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Alguna pregunta més?
El cantautor Ramon Mirabet explica com veu la tele a La televisió és cultura. D'altra banda, el Peyu mostra els millors nyaps de Palafrugell i conversa amb tres savis de la vila. A més, es fa un homenatge a Desafío total, es recupera Street fighter, el rei truca a unes iaies molt especials, es fa un especial Encarats amb superherois, s'emet una escena inèdita d'El crac i Mr. Bean assisteix a El sopar.
Altres
Durada: 35'
22.35
Bogeria a la pastisseria
L'equip de la pastisseria se'n va cap a Tòquio. El Christian, la Patricia, el Xavi i el Marc fan les maletes per fer realitat un encàrrec amb molt d'amor al país del sol naixent. Allà els esperen vells amics i tota una ciutat per descobrir. Mentrestant, a Barcelona, els encàrrecs no paren d'arribar: un crac del Barça vol un pastís pel seu aniversari i el Dani, que és de l'Espanyol, l'ha de fer.
Altres
Durada: 65'
23.40
Valor afegit
Els abusos de les hores extres
El programa parla dels abusos de les hores extres, sobretot les que es fan i no es cobren. Inspecció de Treball està intensificant els controls per impedir-ne els abusos. Comerç, hostaleria i banca són els sectors més afectats.
Altres
Durada: 30'
00.10
Tria 33
La selecció literària d'aquesta setmana se centra en la parella. Anna Guitart proposa: Nosaltres en la nit, de Kent Haruf; Aquest deu ser el lloc, de la irlandesa Maggie O'Farrell, i La Uruguaya, de Pedro Kairal. Així mateix, l'espai dedica un apartat al Saló del Còmic, que obre les portes dijous a Barcelona.
Altres
Durada: 15'
00.25
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.00
El Faro, cruïlla de camins
Ara que semblava que el casament entre la Feng i el Víctor anava pel bon camí, una petició dels pares de la núvia endarrereix l'enllaç. Paral·lelament, al Faro, la Patricia s'assabenta del compromís entre el Ricardo i la Lucía, la qual cosa no li agrada gens.
Sèries
Durada: 45'
02.45
Ritmes a l'aula
Sergio Belloso and Friends. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.15
Cava de blues
A Contrablues. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.00
Fusió i swing a l'estudi
Jaume Vilaseca Trio. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 50'
04.50
Jazz a l'estudi
Joan Monné Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 70'