Programació TV3

Dilluns, 29 maig de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista Rafael Ribó, síndic de greuges. Després s'exposa el cas de propietaris de pisos que reben multes quan els seus llogaters relloguen els pisos a turistes sense avisar-los. I s'entrevista Leslie, cantant dels Sírex, formació que, per primer cop en 50 anys, ha gravat tres temes en català. Per acabar, s'analitza l'actualitat del matí a la taula final del programa.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
L'illa de Buda, al Delta de l'Ebre, és un dels llocs més fràgils i amenaçats de la zona a causa de la regressió de la costa. En pocs anys ha perdut centenars de metres i els seus habitants han volgut opinar sobre aquest problema.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Bacallà amb cigrons
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
L'Emili aguanta la mentida, però avui es trasllada a casa de la Mercè. Se suposa que aquesta nit consumaran el matrimoni. Mentre la família de la Candela se'n torna als Estats Units, la policia interroga l'Ània. L'aparició de la pistola la converteix en sospitosa. A més, la Maribel no pot suportar la inacció del Quiroga i se'n torna a la presó per parlar amb el Bruno.
Sèries
Durada: 45'
16.35
Nashville
Mala dona
Abans d'unir-se a la Scarlett al primer concert de la seva gira amb Luke Wheeler, la Rayna es troba amb un inesperat contraatac de Jeff Fordham.
Sèries
Durada: 45'
17.20
Divendres
El magazín analitza avui Nashville, la sèrie que s'emet cada tarda després de La Riera. També s'analitza l'actualitat política, cultural i social del cap de setmana. Per la seva banda, Genís Sinca parla del nou entrenador del Barça, que la directiva i la direcció esportiva del FC Barcelona dona a conèixer avui. A més, aquesta setmana Espartac Peran és a Tamariu, un poble de la Costa Brava, del municipi de Palafrugell, al Baix Empordà.
Altres
Durada: 220'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Crackòvia
Gràcies, Lucho
Luis Enrique se'n va definitivament del Barça, després de la final de la Copa del Rei. Però, abans que deixi la banqueta blaugrana, el programa ha decidit retre homenatge a l'entrenador asturià. Per aquest motiu, es fa un repàs dels millors gags protagonitzats per Lucho en aquestes dues temporades.
Altres
Durada: 45'
22.40
Nit i dia
Vida privada
Pressionada pel Martí Miró, Carmen Garcia arribarà on faci falta per tancar una adjudicació en favor d'una empresa. Mentrestant, la Joana comença a sospitar que el Damià li és infidel. En paral·lel, Fidel Martín segueix la pista d'un antic entrenador del Kevin i la Sara comença a tenir problemes amb l'Aitor, el nou director de l'IMLC.
Sèries
Durada: 65'
23.45
Nit i dia
Carnaval
La Sara s'enfronta a un cas d'aparent mort per sobredosi que la porta a preguntar-se si realment vol iniciar el procés de fecundació in vitro, mentre el Lluís intenta apartar la Clara del projecte de Tànger. Paral·lelament, la Miren va agafant confiança amb el seu nou amic de Facebook sense sospitar que l'Aitor, el seu pare, s'està fent passar pel Bruno Efron. Mentrestant, el jutge Cases no aconsegueix que la Mercè li concedeixi el divorci i pren una decisió dràstica. Per la seva banda, la Mercè explica a la Fàtima que el Fermí amaga un secret del passat.
Sèries
Durada: 55'
00.40
En sèrie
Art
L'acció d'una ficció televisiva o cinematogràfica passa en un espai físic concret. Un espai que cal condicionar i omplir de vida i dels elements que els actors necessitin. El director d'art, Oriol Puig en el cas de Nit i dia, és el responsable que l'espectador es cregui que el que està veient en pantalla és real.
Documentals
Durada: 30'
01.10
Tria 33
Peté Soler entrevista Mercè Arànega, que protagonitza al costat de Lluís Soler i Carles Martínez Dansa de mort, de Strindberg. L'actriu parla d'aquesta obra, de la seva feina com a actriu i de la seva carrera en general. Posteriorment, Júlia Bertran fa un repàs del cicle Maldà en Dansa, que tindrà lloc del 2 a l'11 de juny.
Altres
Durada: 10'
01.20
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.50
Ritmes a l'estudi
Astrio. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.50
Blues a l'estudi
Mario Cobo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.50
Jazz a l'estudi
Giulia Valle. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'