Programació TV3

Divendres, 28 juliol de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 330'
11.30
Els matins d'estiu
S'entrevista la secretària general d'ERC, Marta Rovira, el dia de l'últim ple del Parlament abans de les vacances i en plena ofensiva judicial contra el referèndum, i es conversa amb Jordi Sánchez, president de l'ANC, que avança com serà la propera Diada. A més, es parla amb Xavi Coral de la seva experiència a Brussel·les i del llibre que ha publicat sobre viatges, L'herba sempre és més verda a l'altra banda. Finalment, es fa el seguiment de l'evolució de la vaga de Renfe i la seva incidència.
Altres
Durada: 115'
13.25
Cuines d'estiu
Viatgem sense moure'ns de casa
El programa ofereix un menú per fer un viatge d'estiu sense sortir del menjador.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
El gran robatori del tren
Del costat dels bòfies
L'inspector Butler, fred i taciturn, dirigeix la investigació de l'atracament al tren de Glasgow. Rep l'ajuda de sis policies dels més reputats a Scotland Yard. Aconseguida la detenció i la condemna de quasi tots els dolents, li falta el cervell, Bruce Reynolds.
Sèries
Durada: 110'
17.30
Unitat d'investigació
Tarifa nocturna
Un tren envesteix un taxi aparcat en un pas a nivell. Els equips de rescat comproven que l'únic ocupant era el taxista, que aparentment ha mort a causa de l'accident. Però la Nadia aviat s'adona que la víctima ja era morta quan algú va deixar el cotxe a les vies. La recaptació de la nit ha desaparegut i les preguntes es multipliquen.
Sèries
Durada: 75'
18.45
Kubala, Moreno i Manchón
Els nens, primer
El Vicente, un jove equatorià, arriba a Barcelona per trobar la seva germana Adela, que treballa de minyona, però que ha desaparegut en estranyes circumstàncies. Aquest escenari permet a l'Helena demostrar la seva vàlua i guanyar-se el respecte dels caps.
Sèries
Durada: 75'
20.00
Afers exteriors
Gibraltar
A Gibraltar, les cues generades pel trànsit són interminables, com comprova Jordi Arquimbau, desenvolupador de programari. A més, Àlex Martín, hoteler de l'Hospitalet mostra la botiga d'electrònica on va començar a treballar el seu avi.
Documentals
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
L'espai celebra el seu programa número 600 amb una edició especial per a col·leccionistes. Les millors històries, les imatges més impactants, els vídeos més divertits que s'han vist en aquestes 300 hores de televisió, comprimides en un sol programa que posa el punt final a aquesta temporada. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 40'
22.35
La gran pel·lícula: El caçarecompenses
Milo Boyd, un caça-recompenses en hores baixes, obté la feina dels seus somnis: ha de buscar l'exdona, la reportera Nicole Hurly, que s'ha saltat la llibertat condicional.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.30
Pel·lícula: El millor
El Bennet i la Rose es coneixen des de nens. S'han vist cada dia durant anys, però cap dels dos s'ha decidit a confessar el seu amor per l'altre. L'últim dia de classe, ell es declara i passen la nit més meravellosa de les seves vides. Però quan el Bennet torna a casa, un cotxe l'atropella i mor.
Pel·lícules
Durada: 96'
02.06
Gran reserva
Xou: Guaita que fan ara (VII) i (VIII)
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 49'
02.55
Tria 33
Anna Guitart parla avui d'aquells llibres que s'ha reservat per llegir aquest estiu, amb calma i en un racó idíl·lic. D'una banda, Historias de Pekín, memòries de l'americà David Kidd, o Offshore, una denúncia de la corrupció i el blanqueig de capitals. I d'altra banda, recomana El cuento de la criada, de Margaret Atwood, distopia sobre una dictadura als Estats Units, o literatura de ciència ficció com Connerland, de Laura Fernández.
Altres
Durada: 5'
03.00
Ritmes a l'aula
Guillem MiTchel. Programa musical.
Altres
Durada: 29'
03.29
Cava de blues
Víctor Bocanegra. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.14
Fusió i swing a l'estudi
Albert Bello & Oriol Saña Swing Experiment. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 46'
05.00
Ritmes a l'estudi
Jordi Prats. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'