Dani Alves demana que el deixin en llibertat: “No fugiré”

L’Audiència de Barcelona ha celebrat avui una vista per decidir si deixa en llibertat provisional al futbolista Dani Alves, condemnat a quatre anys i mig de presó per violar a una dona. El brasiler...

Pogacar arriba afamat

Avui fa...

1957
Ciclisme
Miquel Poblet venç en la Milà-San Remo Miquel Poblet guanya la clàssica Milà-San Remo en imposar-se en l’esprint a un grup de sis escapats després de 282 quilòmetres de cursa. El belga Alfred de Bruyne és segon i el britànic Brian Robinson, tercer. Poblet fa 6h56.41 a una mitjana de 40,574 quilòmetres per hora, nou rècord de la prova.
2007
Natació
Gemma Mengual comença el mundial de Melbourne amb una plata Gemma Mengual guanya la medalla de plata en la rutina tècnica en el mundial de natació sincronitzada  que es disputa a Melbourne. La barcelonina aconsegueix amb 98 punts i només és superada per la russa Natàlia Ixtxenko (99,00). És vuitena medalla que Mengual guanya en un mundial de natació.
1981
Bàsquet
El Joventut és campió de la copa Korac El Joventut de Badalona va guanyar la copa Korac, el primer títol europeu de la història del bàsquet català, en una final dramàtica i polèmica contra el Carrera de Venècia, que es va disputar al Palau Blaugrana. Els badalonins es van imposar 105-104 en la pròrroga després que una cistella de Joe Galvin en el segon final forcés la pròrroga (92-92).