Més futbol

2a DIVISIÓ A

La plantilla ja ha cantat l'himne

Amb lletra i música de Josep Thió i la interpretació de The Gruixut's, avui ja sonarà a Montilivi

«Hem estat com un equip. Tothom ha jugat a favor de l'objectiu. Josep [Thió] ha renunciat com a autor a la seva part personal i The Gruixut's a la seva trapelleria perquè tot plegat es convertís en un himne. I al final, això serà un gol.» Així ho va definir Pere Boadas, cap creatiu de Joia Events, que va veure aquest còctel (autor gironí i grup amb gent de la Bisbal i de Palafrugell) com una bona sortida a les inquietuds que li va plantejar el club a l'hora d'encarregar-li un himne que no només parlés de Girona ciutat, sinó que fos més global.

Ahir els jugadors van tenir l'oportunitat no només d'escoltar-lo, sinó també d'intervenir (amb càntics a dins la sala de gravació) al videoclip que també es muntarà. Avui l'himne sonarà a Montilivi just abans del partit contra la Ponferradina. La música té ritme i la lletra és senzilla. Pot enganxar i esdevenir un senyal d'identitat, i també el càntic preferit de l'afició. «Jo de música no en tinc ni idea, però tinc orelles per escoltar. I m'agrada. Hi ha actes que sumen i n'hi ha que resten. I aquest suma. I la cançó té prou marxa perquè els jugadors surtin al camp amb més trempera», va dir Raül Agné. El tècnic no va ser qui més va moure l'esquelet, però a la plantilla hi havia molta animació. També hi van estar representats l'equip femení i la penya Immortal amb una desena de membres.

L'autor, Josep Thió, opina que ha quedat un bon himne. «La gent el cantarà», afirma. Va explicar que tenia una cançó començada i que l'ha pogut readaptar i posar-hi lletra. «Primer volia parlar del costat positiu de l'esport, però després m'he centrat en la unió d'esports que es volen agrupar sota el nom del Girona», va explicar.

LA LLETRA DE L'HIMNE

Som vermells i blancs, som quatre rius a sota el cel Estem units, germans i amics, ara no cal témer per res Com canta la terra i com crida el nostre vent Alcem les veus per néixer més valents Mira al teu costat, ara ja som dos Millor si som molts més, tots junts ho podem fer Tornada: Girona Cantem tots junts I cridem tots fort Endavant! És una cançó, un esperit que ens fa millors Perquè som d'aquest paisatge, des del mar fins a ponent Acceptem el repte, ens respectem de cap a peus Però seguirem lluitant fins al final (Tornada) Mira al teu costat, ara ja som dos Millor si som molts més, tots junts ho podem fer (Tornada) Lletra i música: Josep Thió Interpretat per: The Gruixut's
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)