2a divisió FEF

Kiko Ramírez, l'escollit per rescatar l'Hospitalet

2a divisió B. L'exentrenador del Nàstic i de la Pobla comandarà la nau riberenca per revertir una situació dramàtica en la taula classificatòria

Kiko Ramírez és des d'ahir l'entrenador de l'Hospitalet. A l'extècnic del Nàstic i la Pobla li han encarregat de revertir la difícil situació de l'entitat, que diumenge va rebre la dimissió de Martín Posse després de sumar només un punt contra el cuer, el Llevant B. “Hem buscat algú que sigui ideal per al moment on som”, admetia ahir el secretari tècnic riberenc, Quique Cárcel, que explicava les raons de la tria: “Hem procurat tenir un entrenador que no trenqui la idea que tinc de joc però que a la vegada li agradi la intensitat i tingui caràcter per tirar la situació endavant. I Kiko ho ha demostrat tant en la Pobla com en el Nàstic.” L'Hospitalet és dissetè amb 5 punts, un més que el cuer i a dos de la salvació. “M'agrada que el meu equip sigui protagonista amb la pilota, però sabem que estem en un moment delicat i que potser ara no podrem fer un futbol de toc i brillant des del principi”, hi afegia Cárcel.

Trajectòria

Ramírez té una dilatada carrera com a entrenador a Tarragona. La temporada passada el van acomiadar del Nàstic després d'un mal inici però anteriorment va completar dos grans anys amb la Pobla (2010-2012) en què va classificar l'equip per a la fase d'ascens dues vegades. Prèviament havia estat en el juvenil de divisió d'honor grana i abans havia estat l'ajudant de diversos entrenadors al primer equip del Nàstic, entre els quals hi havia Luis César Sampedro l'any de primera divisió.

Vull que l'equip tingui la pilota, però potser ara no podrem fer un futbol brillant
Quique Cárcel
secretari tècnic de l'hospitalet
Hem procurat tenir un entrenador que no trenqui la idea que tinc de joc però que li agradi la intensitat i tingui caràcter

Avui, primer entrenament a l'estadi

Avui al matí, Kiko Ramírez dirigirà la primera sessió com a entrenador de l'Hospitalet a l'estadi municipal. El tècnic riberenc s'estrenarà en la competició aquest diumenge al migdia contra un dels equips més difícils: l'Elx Il·licità (segon classificat).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)