Més esport

L'Olot, en la seva línia

Patinatge. Guanya el campionat territorial amb el seu nou xou, ‘Sobreviure', i el Llagostera triomfa en la prova de quartets

La temporada de grups de xou va començar ahir oficialment a Fontajau amb el campionat territorial. El CPA Olot, que ho va guanyar tot el 2014 amb el xou Respira, va demostrar que aspira a repetir l'èxit, aquesta vegada amb la coreografia Sobreviure, encara més exigent per a les patinadores. Davant de més de 4.000 aficionats, les olotines van alçar el títol al davant del CPA Girona, amb el xou Fent i desfent, i el Sarrià, amb Un moment màgic.

El CPA Olot també va pujar al podi a recollir la medalla d'or en la categoria juvenil. L'estrena amb el xou Malson també va ser, doncs, tot un èxit. En el podi, les van acompanyar les patinadores del CP Bescanó (Fent camí) i del Celrà (És meu!). El campionat havia començat amb la prova de quartets, en què va triomfar el Llagostera, al davant del Sarrià i l'Hostalric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)