Tennis

Debut magnífic de Badosa

Tennis. L'empordanesa s'estrena en el quadre principal d'un torneig WTA, el Master 1.000 de Miami, amb triomf contra Cetkovska (6-1 i 6-1)

Vist i no vist. El debut de Paula Badosa en el quadre principal d'un torneig de la WTA –tot un Master 1.000 com el de Miami– només va durar tres quarts d'hora. I no pas perquè l'empordanesa pagués la inexperiència amb una derrota ràpida, sinó perquè va ser ella la que va escombrar la rival, la txeca Petra Cetkovska (89 de la WTA) amb un 6-1 i 6-1. La jugadora empordanesa, de 17 anys i número 419 del món, havia rebut una invitació de l'organització per participar en aquest torneig sense disputar la qualificació. Aquesta temporada, en què ha començat a entrenar-se amb el prestigiós tècnic Xavi Budó, només havia disputat dues eliminatòries de la fase de qualificació del torneig d'Anvers. Badosa, que és l'actual subcampiona d'Espanya sènior, jugarà la segona eliminatòria contra la xinesa Shuai Peng, 18a favorita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)