3a divisió FEF

La junta del Terrassa plega enmig de la deriva institucional

Jesús Fernández, sol. El futur de l'entitat vallesana queda en mans del propietari, aïllat

El serial del Terrassa continua oferint capítols esperpèntics. El club, a la deriva institucionalment arran del cas Osasuna, que ha deixat en no res la venda de la SAE a Txuma Peralta –encara s'ha de veure què passa–, no té ningú que gestioni el dia a dia, mentre els futbolistes continuen sense cobrar. Veient aquesta situació, la junta que estava col·laborant en l'administració de l'entitat vermella altruistament, però sense tenir poder de decisió real, ja que el màxim accionista és Jesús Fernández, va dissoldre's ahir i va deixar el propietari completament aïllat. Així ho van anunciar els directius en un comunicat conjunt, en què s'esperona Fernández a buscar una solució a tot l'enrenou, que ha dut el club a una situació límit, ja que ni tan sols hi ha liquiditat per fer front als arbitratges.

Wospac, a l'expectativa

Per desencallar la situació, Jesús Fernández hauria de traspassar la propietat del club i hi ha hagut diversos candidats. Un dels darrers a aparèixer és l'empresa catalana Wospac, que està a l'expectativa dels esdeveniments i demana sentit comú, tal com afirma el seu responsable, Alex Bosacoma: “Jo no sóc cap mecenes. Hem fet una proposta coherent i esperem que tant Jesús Fernández com l'Ajuntament hi posin de la seva part.” De fet, Wospac vol la implicació de tothom: “El Terrassa està fotut, però fent una gestió diferent, amb el suport de l'Ajuntament i de la població de la ciutat, podem fer créixer el club. És qüestió de treballar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)