3a divisió FEF

Dinorah fulmina Marcos Martins

3a divisió. La propietària del Sant Andreu relleva el president i en posa un de provisional

El Sant Andreu tindrà la temporada que ve un nou president. Marcos Martins, que fa tot just un mes havia mostrat la seva intenció de seguir sempre que tingués la confiança de la propietària del club, Dinorah Santa Ana, no continuarà, tal com va anunciar ahir el club en un comunicat en què es va remarcar la necessitat “d'iniciar una nova etapa”. De moment, mentre no es resolgui la situació, qui s'encarregarà provisionalment d'assumir les tasques de Martins serà el vicepresident Oriosvaldo Pontes Gusmão, que enguany ha treballat estretament amb Dinorah en la gestió econòmica del Sant Andreu. Amb tot, Marcos Martins, que ha perdut la confiança de la propietària per encapçalar el projecte, abandona el club quadirbarrat després de vuit mesos i mig.

Ara, amb l'equip descendit a tercera divisió, el principal interrogant és saber quines són les idees que té Dinorah Santa Ana per al club andreuenc. De moment, tots els moviments en la parcel·la esportiva estan en espera, començant per la figura de l'entrenador. Miguel Álvarez, de fet, ha parlat amb el Sabadell i el seu futur a Barcelona sembla més complicat que uns dies enrere. En tot cas, tocarà esperar, tot i que és previsible que en els pròxims dies hi comenci a haver els primers moviments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)