Més bàsquet

Una lliga d'estiu apadrinada per l'Uni

Exhibició. Hi prenen part jugadors d'arreu del món fins a aquest divendres, a Fontajau

Amb el recolzament explícit de l'Uni Girona, des de dilluns i fins a aquest divendres, Fontajau serà la seu d'una lliga d'estiu d'exhibició impulsada per l'acadèmia Europrobasket. En total, una quinzena de jugadors d'arreu del món participen en la cita, amb dobles sessions diàries i dirigides per Xavi Fernández i tres tècnics convidats. Es tracta del croat Edi Dzelalija, Marco Sodini –assistent en equips com el Virtus de Bolonya– i Fayssol Rhennam, a la imatge del costat amb Maciej Lampe. L'aler pivot del Barça, amic d'un dels impulsors de l'acadèmia, Brad Kanis, va venir dimarts a la tarda a Girona per presenciar in situ les evolucions de tots els que es troben aquests dies a la ciutat, arribats des del Japó, passant per Eslovènia i l'Argentina.

A més d'entrenaments, hi ha programats partits amistosos entre els participants de la lliga d'estiu i equips que ja han acabat la temporada. És el cas, per exemple, del Quart i també del Tordera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)