Llagostera

Tarradellas penja les botes

Fi de trajecte. El migcampista, que es retira després de setze temporades en actiu, continuarà lligat al club llagosterenc desenvolupant funcions administratives i esportives

Un dia després que el Llagostera tanqués la seva primera temporada a la segona divisió A amb una gran nota –novè classificat amb 57 punts, a només quatre del play-off d'ascens– es va confirmar que Pere Tarradellas no continuarà en actiu. El migcampista, de 35 anys, posarà fi a una llarga trajectòria de setze anys com a professional, desenvolupada en la seva gran totalitat a segona B. Gràcies a l'ascens de la temporada passada, Tarradellas ha pogut disfrutar almenys un any de la categoria de plata, abans de penjar les botes i encarar un nou futur allunyat dels terrenys de joc. Tot i així, Tarradellas, que ha jugat les últimes quatre temporades al Llagostera, continuarà lligat al club de la Costa Brava, ara realitzant funcions administratives i també esportives.

“És una decisió meva, ja ho tenia força meditat aquest any, sabia que tard o d'hora havia d'arribar el moment de deixar-ho. Aquesta temporada també he tingut més lesions de les habituals i, quan comencen a passar coses així, t'ho has de començar a plantejar. Però després de tants anys a segona B, vivint d'una manera professional encara que la categoria en si no ho sigui, he tingut la sort de viure un últim any a segona A, que és una altra història”, explica el futbolista de Tona, que fa una pinzellada del que podria ser el seu futur al Llagostera: “Quan vam parlar que seria el meu últim any el club volia que continués i els estic molt agraït. Encara n'hem d'acabar de parlar, però crec que la meva feina estarà lligada a fer tasques administratives, de màrqueting... i d'altra banda també tindrà un vessant esportiu. No hem parlat de futbol de base, així que suposo que ajudaré en tot el que pugui el primer equip.”

Citylift s'acomiada

El patrocinador principal del Llagostera d'aquesta temporada va comunicar oficialment que no allargarà el vincle amb el club de la Costa Brava. Va ser una notícia que no va sorprendre ningú, després que el representant de l'empresa, Cayetano Pérez, deixés la junta directiva del club a principi de l'octubre passat.

EL PROTAGONISTA

És una decisió meva, ja ho tenia força meditat aquest any, sabia que tard o d'hora havia d'arribar el moment de deixar-ho
Quan vam parlar que seria el meu últim any, el club volia que continués i els estic molt agraït
Pere Tarradellas
migcampista del llagostera
Aquest curs he tingut més lesions de les habituals i, quan comencen a passar coses així, t'ho has de començar a plantejar

Una llarga trajectòria a segona B abans de tastar el futbol professional

Pere Tarradellas només ha jugat aquesta temporada a segona divisió A, un premi que li va arribar després d'encadenar quinze cursos consecutius a segona B. En la categoria de bronze, el migcampista de Tona va jugar en nou equips –Figueres, Espanyol B, Mataró, Lleida, Ponferradina, Badalona, Gavà, Sant Andreu i Llagostera–, amb els quals va arribar a disputar sis fases d'ascens sense fer, però, el salt a la categoria de plata fins al darrer. I és que abans de l'ascens del curs passat amb el Llagostera, el migcampista només va aconseguir pujar a segona A en una altra ocasió, amb el Lleida de la temporada 2003/04, però llavors la direcció esportiva del club de la Terra Ferma va decidir no renovar-lo aquell estiu. Tarradellas, que sempre ha tingut un paper destacat en els equips en què ha jugat, posarà fi a la seva trajectòria futbolística amb un balanç de més de cinc-cents enfrontaments a segona B i 14 més a segona A, en què aquest curs ha tingut un protagonisme molt reduït –les lesions l'han martiritzat tot l'any–. Sens dubte, una carrera esportiva lloable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)