3a divisió FEF

Camino, part II

3a divisió. Dinorah Santa Ana revèn el Sant Andreu a l'anterior propietari, que torna a fer-se càrrec de la societat un any després d'haver-la traspassat

L'estiu esperpèntic que està vivint el Sant Andreu en l'aspecte institucional va agafar ahir a una nova dimensió difícil de creure però certa: el club torna a les mans de qui el tenia fa un any, Manuel Camino. Dinorah Santa Ana, que ha estat fins ara la màxima accionista de l'entitat, va acomiadar-se amb una traca final. Va enviar un comunicat en què explicava que tocava el dos i que el Sant Andreu era una altra vegada de l'anterior propietari. Adeus, que vol dir adéu. Tot plegat, amb l'estil peculiar de l'empresària brasilera: amb un llarg silenci primer, amb molt de soroll a les xarxes socials després, i amb un breu comunicat finalment.

Manuel Camino, màxim accionista i president del club del 2011 al 2014, assumeix de nou el càrrec, ja que va arribar a un acord amb Dinorah Santa Ana per adquirir el 96% de les accions de la societat anònima esportiva. Vaja, que va fer efectiva la clàusula de recompra que s'havia reservat un any enrere. L'empresari, de fet, va exposar mitjançant un comunicat que ha adquirit el club “per responsabilitat i per protegir la Unió Esportiva Sant Andreu”, si bé va declinar donar explicacions –convocarà una roda de premsa.

Molta feina a fer

El dia 1 de juliol Manuel Camino serà el president del club quadribarrat a tots els efectes, tot i que després d'haver arribat a un acord amb Dinorah Santa Ana haurà de començar a treballar amb celeritat amb vista a la confecció de la plantilla de la temporada que ve, ja que no hi ha res clar. Queda per resoldre la situació dels vuit jugadors que tenien contracte en vigor, tot i que bona part marxaran. D'altra banda, tampoc no queda clar d'on obtindrà els recursos Camino, ja que la seva etapa al capdavant del Sant Andreu va estar marcada per l'austeritat econòmica i per alguns problemes d'impagament, tal com Dinorah Santa Ana explicava de forma recurrent. El futur del club és a dia d'avui una miqueta menys incert, però hi continuen havent molts interrogants per resoldre. Els pròxims dies marcaran el camí.

10.07.2014
Dinorah Santa Ana, representant de Dani Alves, sorprèn tothom comprant el Sant Andreu a Camino. La primera decisió és fulminar Martí Cifuentes i incorporar Piti Belmonte.
15.12.2014
El club destitueix Piti Belmonte pels mals resultats (l'equip és 14è amb 20 punts). El substitueix el tècnic del juvenil, Rubén García.
18.02.2015
Després d'unes negociacions molt tenses, Miguel Álvarez agafa les regnes de l'equip.
03.05.2015
Tot i el relleu a la banqueta els mals resultats continuen i el Sant Andreu consuma el descens a 3a dues jornades abans del final de la lliga.
02.07.2015
Dinorah fulmina el president, Marcos Martins, que dies abans havia comunicat la intenció de mantenir viu el projecte i Oriosvaldo Pontes Gusmão Júnior assumeix la presidència interina.
22.07.2015
Després de més d'un mes de silenci, Dinorah envia un comunicat anunciant que ven el club a Manuel Camino.

Interessats en Manolo Márquez

Manuel Camino torna al Sant Andreu amb un projecte que haurà de començar gairebé de zero, ja que Dinorah Santa Ana no havia fet cap moviment amb vista a configurar la plantilla de la pròxima temporada. El primer pas per armar un projecte és dotar-lo d'entrenador, i en aquest aspecte un dels tècnics que més interessa al president és Manolo Márquez, que està sense equip després de la darrera temporada al Prat. En tot cas el club quadribarrat, que si no troba inversors haurà de treballar amb pocs recursos, encara li ha de presentar una oferta en ferm.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)