Girona

Albert Vivancos compleix un somni

Premi. El migcampista bescanoní renova fins al 2018, es quedarà en el primer equip i tindrà fitxa de professional

Els somnis es poden fer realitat i el migcampista de Bescanó Albert Vivancos ho està comprovant en pròpia pell. Unit als colors blanc-i-vermells des de l'últim any de l'etapa de benjamí –amb uns deu anys–, el migcampista ha vist com a còpia de treball i lluita el club de la seva vida l'ha renovat fins al juny del 2018, li tramitarà la fitxa de professional i així es convertirà a tots els efectes en jugador del primer equip del Girona. “Puc dir que he complert un somni. Qualsevol jugador del futbol de base aspira a arribar a la primera plantilla i, en el meu cas, això ja ho he aconseguit. Vull agrair al club, el president i en Quique Cárcel la confiança dipositada en mi”, reflexionava en l'acte de la renovació que es va fer a l'estadi de Montilivi el migcampista Albert Vivancos.

Conegut en el món futbolístic com a Vivi, el jugador ja feia diversos cursos que s'entrenava amb regularitat amb el primer equip. El curs passat, amb total consens amb Quique Cárcel i Pablo Machín, va marxar cedit a l'Hospitalet, de segona B. Vivancos va aprofitar a la perfecció l'aventura riberenca per agafar experiència i confirmar la seva projecció. “La cessió del curs passat va ser clau. L'Hospitalet era el club ideal per seguir creixent i els estic molt agraït. Vaig millorar físicament, tècnicament i mentalment i això m'ha servit per afrontar aquesta pretemporada amb una altra mentalitat, em sentia diferent”, analitzava el futbolista de només 21 anys, que haurà de lluitar de valent amb un company i amic d'infantesa en les categories inferiors del club gironí. “Amb en Pere Pons hem jugat junts des de cadets. Qui ens hauria dit que ara estaríem lluitant per un lloc. Tinc clar que serà duríssim, però puc aprendre d'ell”, deia el bescanoní, que només va tenir paraules d'elogi cap al de Sant Martí Vell: “L'evolució d'en Pere m'ha sorprès relativament. En tots els equips en què ha jugat era clau. Ara ha madurat i millorat en molts aspectes.”

El treball amb la base

El Girona ha fet diversos moviments els darrers dies que demostren que el tracte amb els jugadors de la base ha canviat significativament. A més de Vivi, Coris, que també va renovar per tres temporades, i Pere Pons han vist com el club els tramitava fitxa de professionals, un premi pel rendiment de tots i també una obligació reglamentària, ja que depenent de l'amplitud de la plantilla el Girona està obligat a tenir un nombre mínim d'aquests tipus de fitxa –actualment en té divuit–. “S'ha treballat bé la base i d'aquí sempre han sortit bons jugadors. En Pere Pons o en Granell són un bon mirall per a tots els joves de la base. Gràcies al seu esforç i treball són jugadors importants, com ho poden ser en Vivi i en Coris”, deia el director esportiu del Girona, Quique Cárcel, que en un altre moviment important fa escassos dies va renovar per quatre temporades el davanter de l'equip juvenil Joel Arimany.

EL PROTAGONISTA

Puc dir que he complert un somni. Qualsevol jugador del futbol de base aspira a arribar a la primera plantilla i jo ja ho he aconseguit
Tinc clar que la competència amb en Pere Pons serà molt dura, però segur que puc aprendre d'ell
Albert Vivancos
Migcampista del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)