Handbol

La supercopa de Catalunya es decideix a Blanes

Handbol. El Barça Lassa i el Fraikin Granollers busquen el primer títol oficial de la temporada

Els dos millors conjunts catalans, el FC Barcelona Lassa i el Fraikin Granollers, s'enfrontaran aquesta nit a la Ciutat Esportiva de Blanes per emportar-se el primer títol oficial de la temporada, el de la supercopa de Catalunya. Els dos equips hi arriben en plena pretemporada, sense estar a ple rendiment ni amb les noves incorporacions ben conjuntades, però serà un bon partit per veure l'estat de forma en què estan i els nous fitxatges que han fet. Serà una prèvia a la final de la supercopa d'Espanya, que jugaran els dos mateixos equips el 2 de setembre a Saragossa.

Tant el Barça com el Granollers es van classificar per a aquesta final després d'imposar-se clarament en les semifinals. Els blaugrana van derrotar el Sant Cugat per 16-42, mentre que els vallesans es van imposar al Bordils per 25-42. Aquests van ser dos dels diferents partits de pretemporada que han disputat els dos equips. El Granollers n'ha jugat quatre més, l'últim dels quals aquesta mateixa setmana, en què va guanyar el torneig Internacional Ciutat de Granollers contra el Tolosa per 27-26. El Barça, per la seva banda, va disputar l'important torneig alemany de l'Unser Norden Cup, en què va guanyar el Leipzig (31-21) i després es va emportar el títol davant l'amfitrió, el Kiel, per 21-16.

El primer

El conjunt blaugrana va guanyar set títols en les set competicions que va disputar la temporada passada i en aquesta campanya té el repte d'intentar repetir-ho. El primer títol que es posa en joc és aquesta supercopa d'àmbit català i els blaugrana intentaran no fallar per mantenir viu l'intent de set de set.

La temporada passada la supercopa de Catalunya la van disputar els dos mateixos protagonistes i en aquella final, jugada a Sant Feliu de Llobregat, el títol va ser per als blaugrana per 37-22. L'any anterior tots dos havien de jugar la final però no es van trobar dates, mentre que l'any 2012 va ser la primera edició d'aquesta nova competició i el Barça també va superar el Granollers en la final, jugada a Banyoles, per 28-20. La supercopa de Catalunya és la successora de la lliga dels Pirineus, que al seu moment va succeir en el calendari la lliga catalana.

La ciutat esportiva de Blanes tornarà a ser el centre neuràlgic de l'handbol català amb la disputa dels títols de la supercopa de Catalunya, tant masculina com femenina. El juny passat a Blanes ja es van disputar les finals de les copes catalanes, en què es van repartir un total de divuit títols de les diferents categories masculina i femenina.

NOVETATS

Els dos conjunts mostraran el seu estat de forma i es podran veure els nous fitxatges
Final femenina
(Avui 18.15 h)
KH-7 Granollers-CH Amposta
Final masculina
(Avui 21.00 h)
Barça Lassa-Fraikin Granollers
Pavelló
-
Ciutat Esportiva de Blanes
-
L'entrada serà gratuïta
-
Les dues finals seran retransmeses en directe per Esport 3
El Barça ha guanyat les dues finals de la supercopa, contra el Granollers

En noies, Granollers-Amposta

La final femenina de la supercopa de Catalunya la disputaran el KH-7 Granollers i el CH Amposta. El conjunt vallesà la disputa com a únic representant català de la divisió d'honor femenina, la màxima categoria estatal, mentre que el conjunt de la capital del Montsià hi ha arribat després de guanyar el títol de la copa catalana sènior femenina Gonzalo Usero, que també es va disputar a la Ciutat Esportiva de Blanes el mes de juny passat. Les noies de l'Amposta van guanyar l'OAR Gràcia Sabadell per 24-21. La temporada passada el Granollers va aconseguir el títol després d'imposar-se al Castelldefels per 30-20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)