OK Lliga

Jordi Bargalló anuncia la fi de la seva etapa al Liceo

Hoquei sobre patins. El sadurninenc explica que “les negociacions amb el club no han arribat a bon port” i demana “unió” per lluitar pels tres títols

El jugador sadurninenc Jordi Bargalló va anunciar ahir a través dels seus comptes de Twitter i Facebook que deixarà el Liceo a final de curs després de dotze temporades dividides en dues etapes i tot i ser el jugador franquícia de l'equip de Carlos Gil. Bargalló explica en la carta que les negociacions amb la directiva per renovar el contracte no han fructificat, demana disculpes pel moment i diu que pretén tallar de soca-rel qualsevol polèmica. “Estimats liceistes! Us comunico amb molta tristor que aquesta serà l'última temporada al Liceo. Us demano disculpes si creieu que no és el moment d'anunciar-ho, però no vull alimentar la polèmica ara que estem vius en les tres competicions. Les negociacions amb el club no han arribat a bon port i ara només us demano que unim totes les nostres forces per seguir lluitant per guanyar. Ho aprofitarem al màxim per disfrutar fins a final de temporada, la junta directiva, l'equip i l'afició. Sempre verd-i-blanc.”

Format al Noia i després de militar en el primer equip entre el 2000 i el 2003, Bargalló va jugar en una primera etapa al Liceo quatre temporades (2003-2007). Després del seu pas per l'Igualada (2007-2008), va tornar a Galícia i s'ha convertit en el jugador de referència. Organitzador, golejador i treballador al darrere, ha estat considerat un dels millors del món en els últims anys, un líder total. El tècnic Carlos Gil, amb mestria, ha estructurat el joc del Liceo al voltant d'ell i el club ha obtingut títols malgrat una progressiva descapitalització pel degoteig de jugadors que han anat marxant, en molts casos cap al Barça. Bargalló va comandar el Liceo en la consecució de les copes d'Europa 2010/2011 i 2011/2012 i en el títol de l'OK Lliga del 2012/2013. També va contribuir a la copa de la CERS (2009/2010) i en la primera etapa va guanyar la copa Continental (2003/2004), la Intercontinental (2004) i la copa (2004).

L'Oliveirense, probable destí

És obvi que un jugador de la talla de Bargalló, i més amb la gran temporada que està fent, té molts pretendents. Això sí, tant les informacions que arriben des de Portugal com la magnitud del projecte que està elaborant fan pensar que l'Oliveirense, que enguany ja s'ha classificat per jugar els quarts de la lliga europea, serà el seu probable destí. El conjunt que prepara l'extècnic del Porto To Neves té també en cartera el fitxatge del jugador català del Viareggio Jepi Selva i va al darrere de Pablo Cancela (Forte dei Marmi). Jordi Bargalló té 36 anys però manté un elevat to físic tot i haver compatibilitzat les seves actuacions a nivell de clubs amb la selecció espanyola. Atresora en el seu palmarès quatre títols mundials, quatre europeus i una copa de les Nacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)