Barça

El Barça diu que no ha pagat a Cury per la sortida de Neymar

Barça. El club desmenteix les informacions que assenyalen que el representant brasiler ha cobrat 6,6 milions d’euros com a comissió per la marxa del seu compatriota al PSG

Després que la Cadena Ser digués ahir que el FC Barcelona ha pagat 6,6 milions d’euros al representant André Cury en concepte de comissió per la marxa de Neymar al PSG, el club ha emès aquest matí un comunicat desmentint la notícia. En la nota es pot llegir que el Barça no ha fet cap pagament a Cury “com a comissió per la sortida del jugador Neymar Junior”.

El club blaugrana recorda que “la sortida del jugador brasiler no va ser fruit d’un traspàs, sinó del pagament d’una clàusula de rescissió”; subratlla que manté una relació contractual amb Cury, sense exclusivitat, “per realitzar tasques de scouting”, i remata assegurant que es reserva el dret “d’emprendre les accions legals oportunes contra tots aquells que difonguin notícies falses sobre el club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)