Barça

Koeman: “Ja he aconsellat a De Jong i a De Ligt”

Cruyff Court. L’exjugador blaugrana i actual seleccionador holandès ha parlat dels dos jugadors de l’Ajax en la presentació d’un Cruyff Court a Sant Vicenç dels Horts

El seleccionador holandès i mite del Barça, Ronald Koeman, ha inaugurat aquesta tarda un Cruyff Court a Sant Vicenç dels Horts, el vuitè que hi ha ja a Catalunya, fruit un altre cop de l’aliança entre la Fundació Cruyff, La Fundació Bancària la Caixa i la Fundació Barça. L’exjugador blaugrana ha parlat també sobre De Jong i De Ligt, dels que creu que “són els típics jugadors holandesos, ja que han tingut una bona escola i són molt bons jugadors” i ha desvetllat que també els ha donat la seva opinió sobre el seu futur: “Jo ja els he aconsellat. I parlem d’aquests temes. Però això queda entre nosaltres, encara que són ells els que han de decidir quin és el millor destí”. L’exblaugrana a més, deixa clar que “el més important no són els diners” i ha recordat també el seu fitxatge pel Barça: “Jo tenia 26 anys i no vaig tenir cap dubte. A Barcelona em sento com a casa meva. La gent encara em para pel carrer i em pregunta pel 20 de maig. Va ser un moment inoblidable i per això he escollit un Cruyff Court amb el meu nom a Catalunya”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)