Barça

El Llevant sol·licita al TAD la suspensió cautelar de la copa

‘Cas Chumi’. El Comitè d’Apel·lació va desestimar ahir el recurs del conjunt granota, que apura les seves possibilitats i demana que es suspengui la competició. El TAD resoldrà demà

El Llevant ja ha presentat el recurs davant el Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAD) i ha sol·licitat com a mesura cautelar la suspensió de la competició de la copa fins que aquest recurs sigui resolt. El club granota va denunciar davant la RFEF per presumpta alineació indeguda del FC Barcelona, en alinear el del planter Chumi que estava sancionat amb l’equip filial, en el partit d’anada dels vuitens de final, al Ciutat de València.

La jutgessa de competició va desestimar la denúncia en considerar que s’havia presentat fora de termini, i el Llevant va presentar un recurs davant el Comitè d’Apel·lació, que va ser desestimat ahir, passada ja la mitjanit, encara que apuntava la possibilitat d’interposar recurs davant el TAD, en un termini de quinze dies a comptar des del següent al que es rebi la notificació, cosa que ja ha fet el Llevant, que basa el seu recurs en el laude arbitral que confirma una resolució FIFA anterior en què s’establia en una suposada d’alineació indeguda que el termini de prescripció preval sobre el breu termini que estableix el reglament de competició. A més d’aquest laude en el recurs, el Llevant cita altres resolucions de la FIFA. El duel d’aquesta nit entre el Getafe i el València obre els quarts de final de la copa i demà serà el torn per al Barça, que visita el Sánchez Pizjuán. El TAD es reunirà i resoldrà demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)