Barça

Coutinho firma un golàs i la seva recuperació avança

En creixement. Continua mostrant símptomes de millora en el seu joc i ho va certificar amb un magnífic gol que va celebrar tapant-se les orelles, en un gest que semblava dirigit als crítics

Encara falta perquè la recuperació futbolística de Coutinho sigui total, però és innegable que en els últims partits el jugador brasiler està fent passos endavant per tornar a ser aquell jugador pel qual el Barça va decidir fer un gran esforç econòmic i convertir-lo en el fitxatge més car de la història del club. Coutinho no ha passat bons mesos, eclipsat per les prestacions de Dembélé, que fins a lesionar-se contra l’Olympique de Lió li havia passat la mà per la cara d’una manera abismal. De fet, el brasiler durant força partits va perdre la confiança de Valverde, malgrat que el tècnic sempre ha tingut paraules elogioses cap a ell.

El seu partit contra el Manchester United no va ser excel·lent, ni tan sols notable, perquè en moltes fases se’l va veure massa erràtic, però en tot moment va buscar la pilota, ho va intentar i no es va amagar. La seva actitud va estar a l’altura de la resta de l’equip. Es va mostrar participatiu, amb ganes de combinar i de formar part de l’engranatge global. A més a més, va tenir el premi del gol. I no va ser un gol qualsevol, va ser un autèntic golàs, dels que ens tenia acostumats quan jugava en la Premier amb el Liverpool. Una rosca magnífica des de fora de l’àrea que es va enfilar fins l’escaire de la porteria defensada per De Gea. Era el 3 a 0 en el minut 61 i enterrava qualsevol possible èpica del United. El que ja no va estar tan bé va ser la seva celebració. Després del gol es va dirigir cap a un cantó de la graderia i es va tapar les orelles i va fer veure que esbufegava, en un gest que va semblar que desafiava l’afició del Camp Nou, que durant els últims mesos si bé mai l’ha acabat de xiular, sí que ha fet el clàssic rum-rum quan Coutinho ha fallat. El primer que va anar a abraçar-lo va ser el seu compatriota Arthur ,i després s’hi va apropar Jordi Alba, que va semblar que li recriminava el seu gest cap a l’afició. Va ser l’únic però en una nit que ha de servir al brasiler per agafar confiança i demostrar a Valverde que el pot mantenir en l’equip titular i que ara a qui li toca remar per tornar a fer-se un lloc és Dembélé, que va ser l’encarregat de substituir-lo ben entrada la segona meitat. Els seguidors blaugrana el van acomiadar amb una ovació i l’Espai d’Animació va corejar el seu nom més d’una vegada.

Coutinho ja ha marcat tres gols en la seva primera temporada en la Champions amb el Barça. Ho va fer contra el Tottenham a Wembley i en el partit de tornada dels vuitens contra l’Olympique de Lió. Tenir-lo al cent per cent serà clau per poder superar el seu exequip en les semifinals.

GOLEJADOR

El brasiler ja ha marcat tres gols en la Champions, contra el Tottenham i el Lió

EL GEST NEGATIU

L’únic però: la celebració del gol en un gest que va semblar desafiar l’afició blaugrana

Busquets i Semedo no veuen groga

Busquets i Semedo eren els dos únics jugadors del FC Barcelona advertits de sanció en el partit d’ahir. El migcampista català va estar molt més segur que en el partit d’anada a Old Trafford, i el portuguès va entrar per Sergi Roberto en la segona meitat. Cap dels dos va veure la targeta groga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)