Barça

“Guanyes una lliga i sembla una temporada perduda...”

Jordi Alba. El lateral del Barça no amaga l’enuig actual del vestidor, però també reivindica el valor que té haver guanyat de nou la lliga espanyola

A la capital del Turia encara estan de celebració. La plantilla del València va visitar ahir la Basílica de la Virgen de los Desamparados i va ser rebuda amb honors al Palau de la Generalitat pel president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig. L’equip de Marcelino també va ser rebut a l’Ajuntament per l’alcalde en funcions, Joan Ribó, abans d’oferir la copa als milers d’aficionats valencianistes que esperaven des de feia estona la presència dels seus ídols al balcó del consistori. Festa grossa a València. Però ja diuen que això de l’alegria va per barris. Que ho preguntin a Jordi Alba.

L’estat de depressió en què continua immers el Barça va tornar a quedar palès ahir en boca d’un dels futbolistes amb major ascendència dins del vestidor. Jordi Alba va presentar ahir a l’estadi de La Feixa Llarga, a l’Hospitalet, el seu campus d’estiu i va parlar del final de temporada que ha fet l’equip. Va ser franc: “És un moment delicat. Per a mi i per a tots. Estem fotuts. Però cal aixecar-se física i mentalment”.

Quedar fora de la final de la Champions i perdre la final de copa contra el València ha fet molt mal, però Alba també considera que l’afició culer no li dona el valor que mereix al fet de guanyar una altra lliga: “M’hauria agradat un altre final. Està clar. Però també crec que estem tots una mica mal acostumats. La història diu que guanyar no és fàcil i la lliga l’hauríem de gaudir més. Les lligues costen molt guanyar-les i ara sembla que guanyar només la lliga sigui una temporada perduda”.

El lateral de l’Hospitalet va quedar assenyalat a Anfield, amb dues pèrdues en els dos primers gols del Liverpool, i també al Benito Villamarín, en l’acció del 0-2 perdent la cursa amb Carlos Soler. Dues taques importants. Però prefereix quedar-se amb un balanç més global. Diu que la temporada ha estat bona: “A nivell personal ha estat la millor temporada de la meva carrera, exceptuant aquests dos partits. Sempre intento donar el màxim de mi, però a vegades fallo. Sóc humà. No puc guanyar sempre tots els duels. Tots els futbolistes cometem errors i no me n’’avergonyeixo”.

VALORACIONS

És un moment delicat. Per a mi i per a tots. Estem fotuts, però cal aixecar-se físicament i mental
M’hauria agradat una altra final. És clar. Però crec que estem tots una mica mal acostumats. La història diu que guanyar no és fàcil i, de la lliga, n’hauríem de gaudir més
Jordi Alba
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)