Barça

Sitges homenatja Cruyff

En memòria. La primera placa de l’Avinguda de les Estrelles, inaugurada ahir al municipal d’Aiguadolç, està dedicada al mite del futbol, que va ser entrenador i jugador del FC Barcelona

Johan Cruyff va ser homenatjat ahir al camp municipal d’Aiguadolç de Sitges, on aquest mite del futbol mundial s’havia deixat veure en moltes ocasions durant els anys que va residir a Catalunya. Aprofitant la inauguració de l’Avinguda de les Estrelles, un racó dedicat a la memòria dels esportistes referents, es va descobrir una placa amb el nom de qui va ser entrenador i futbolista del FC Barcelona. L’acte, impulsat per l’ajuntament de Sitges i l’Associació de Veterans de Sitges, va comptar amb un bon nombre de membres de la família Cruyff. No hi va faltar la vídua de Johan Cruyff, Danny, ni els seus fills Jordi i Chantal, a més d’alguns dels seus nets. També hi va ser present Joan Laporta, així com les principals autoritats de la Blanca Subur, encapçalades per l’alcalde en funcions, Miquel Forns.

Està previst que les pròximes plaques que es descobriran a l’Avinguda de les Estrelles estiguin dedicades a qui va ser porter del Barça i l’Espanyol Urruti, i al també exfutbolista blaugrana Chus Pereda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)