Barça

El retorn més esperat

Sense molèsties al soli, Messi va tornar a treballar amb el grup ahir al matí

Està previst que entri a la llista i reaparegui a Dortmund sortint des de la banqueta

Si dissabte a la nit els culers se n’anaven a dormir amb un somriure als llavis per la golejada contra el València i l’esperançadora irrupció del jove Ansu Fati, ahir al matí celebraven el retorn de Leo Messi als entrenaments. Una notícia tan desitjada com positiva. El cas és que les molèsties al soli de la cama dreta que des del primer dia de la pretemporada li han impedit competir han desaparegut, pel que sembla, de manera definitiva. Messi es troba perfectament i, per això, va treballar amb els companys en la sessió d’entrenament d’ahir al matí, que va tenir lloc al camp 2 de la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, i en la qual els futbolistes que van participar en la victòria de dissabte a la nit, contra el València, van fer treball de recuperació.

La recaiguda de fa una setmana, quan gairebé es donava per fet el retorn del 10 blaugrana, està, doncs, superada. I és que el soli, el múscul que es va lesionar el 5 d’agost, és una zona molt difícil de curar i, en algunes ocasions, quan sembla que les molèsties han desaparegut, és fàcil recaure.

Messi va parlar ahir al matí amb Ernesto Valverde i tots dos van decidir que, tant si rep l’alta mèdica com si no, aquesta tarda viatjarà amb el grup a Dortmund, on el Barça debutarà demà en la lligueta de la Champions League 2019/20, contra el Borussia. El tècnic, que durant la roda de premsa de dissabte a la nit va reconèixer que no veia gens clar el retorn del capità en el debut europeu de demà, tindria previst incloure’l en la llista definitiva per fer-lo jugar l’última mitja hora de partit al Signal Iduna Park, com va fer amb Luis Suárez contra el València. De fet, l’uruguaià va tornar després de recuperar-se també d’una lesió al soli de la cama dreta. Messi, en tot cas, es tornarà a entrenar amb els companys aquest migdia, a partir de les dotze, a la ciutat esportiva.

RECUPERAT

La recaiguda de la setmana passada està superada i ja no sent molèsties al soli

CONVERSA

Va parlar amb Valverde i van consensuar que viatgi a Alemanya aquesta tarda

A POC A POC

La idea és que tingui uns minuts a Dortmund, com Suárez contra el València

Dembélé també s’entrena

De mica en mica, Valverde va recuperant efectius. Si Luis Suárez va reaparèixer dissabte, contra el València, amb dos gols, i Messi té números de tornar demà, ahir va treure el cap en l’entrenament Ousmane Dembélé. El francès, amb un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama esquerra des de la primera jornada de lliga, a San Mamés, el 16 d’agost passat, va fer una part de la sessió amb el grup. El temps aproximat de recuperació estimat per a la lesió de Dembélé era de cinc setmanes, i se n’han complert quatre. En l’entrenament d’ahir al matí, a la ciutat esportiva, també hi van participar Iñaki Peña, Morer, Chumi, Marqués i Carles Pérez, del Barça B, així com Ansu Fati, del juvenil A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)