Barça

Un camí que fa baixada

Champions League femenina. El Barça afronta el partit de tornada contra el Juventus (18.30 h, Barça TV) amb un bon avantatge de l’anada (0-2) i en un excel·lent moment de forma

Tot sembla més fàcil quan es guanya i al Barça només li falta acabar de rematar la classificació per a la següent fase de la Champions League per posar la cirereta a una setmana exigent però de moment resolta amb èxit. I és que després passar per sobre l’Atlético en la lliga, el conjunt de Lluís Cortés només necessita fer el darrer pas i fer bo el 0-2 del partit d’anada a Itàlia ara fa quinze dies.

L’avantatge, però, no ha de fer perdre el cap al conjunt blaugrana, que no variarà la seva manera de jugar. “Ens equivocarem si canviem el plantejament o la nostra manera de jugar. Tenim un estil molt definit i hem de seguir amb la nostra proposta valenta”, va explicar el tècnic Lluís Cortés en la prèvia de dilluns, en un missatge clar de què vol del seu equip. Això sí, haurà de traçar el seu pla amb les baixes habituals ja des de l’inici del curs de Martens i Vicky Losada i es veurà obligat a rotar també en defensa a causa de la sanció de Mapi León després de ser expulsada en el l’anada. La central aragonesa es va sacrificar perquè el Juventus no retallés distàncies en una de les darreres accions del matx, però ara el tècnic blaugrana no podrà comptar amb una de les seves jugadores més utilitzades per fer front a un conjunt italià que ben segur haurà de buscar amb més èmfasi la porteria rival. I és que si les blaugrana no volen virar en el seu pla de partit, la vecchia signora s’haurà de mostrar més valenta si vol tenir alguna possibilitat de remuntar l’eliminatòria. “En els últims minuts del partit d’anada vam tenir més iniciativa i es van obrir espais i vaig veure que podem ser molt perilloses”, va reconèixer l’entrenadora italiana, Rita Guarino, després que el seu equip visqués replegat al seu propi camp durant bona part del partit d’anada. Hauran de fer el pas endavant, això sí, encara sense poder comptar amb la seva millor jugadora, la internacional Bonansea, que continua lesionada, però aferrades a l’olfacte golejador de Girelli. La també internacional amb l’azzurra ha fet un pas endavant en aquest inici de curs i ja ha anotat tres gols en les dues primeres jornades de lliga, en què el Juventus ha començat la seva defensa del títol amb dues victòries.

LA PRÈVIA

Ens equivocarem si canviem la nostra manera de jugar. Hem de seguir sent valentes
Lluís Cortés
entrenador del barça
En els últims minuts de l’anada vam tenir més iniciativa i vaig veure que som perilloses
Rita Guarino
entrenadora del juventus

El Johan Cruyff es vesteix de gala

Després de dos partits de lliga, el Johan Cruyff viurà el primer partit de Champions League de la seva història amb la visita del Juventus. I tot i que ahir encara no s’havia anunciat que s’haguessin esgotat les entrades, es preveu una altra bona entrada com en els dos anteriors partits. Contra el Tacón, en l’estrena de la lliga, 5.413 espectadors van omplir les graderies del nou estadi, una xifra lleugerament superior a la de dissabte contra l’Atlético (4.467), dues bones entrades que han ajudat l’equip a treure dos excel·lents resultats. I és que si a Vallecas el Barça va deixar escapar dos punts, els dos duels com a local de les blaugrana en la lliga s’han saldat amb dues golejades, amb 15 gols a favor i només dos en contra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)