Barça

L’Eivissa, un nou-ric que ara somia contra el Barça

Copa. El rival del Barça en els setzens de final és un equip fundat el 2015 a partir de la idea i el capital del seu propietari, Amadeo Salvo, que va ser president del València del 2013 al 2015

El sorteig dels setzens de copa va emparellar el Barcelona amb l’Eivissa, tercer classificat del grup 1 de la segona divisió B. El conjunt balear, doncs, viurà el primer gran moment de la seva història enfrontant-se al conjunt blaugrana després de la seva fundació, el 2015. La copa dels equips modestos, afavorits per un format amb més participació d’equips de segona B i tercera a partit únic, també ha emparellat en l’eliminatòria que es disputarà la setmana que ve el Badalona amb el Granada. L’Espanyol jugarà contra la Real Sociedad a Anoeta, i el Girona se les haurà contra el Vila-real a Montilivi.

“Les possibilitats són mínimes però els futbolistes de l’Eivissa voldran guanyar aquest partit”, va dir Amadeo Salvo, president i fundador de l’Eivissa fa cinc anys. Salvo havia estat president del València i va decidir refundar un club desaparegut cinc anys abans a partir del seu capital. La segona B està plena d’equips modestos, però els balears són un dels equips més rics dels quatre grups. És la segona temporada en la categoria de bronze, però per les seves files han passat jugadors com ara Marco Borriello, amb 347 partits a la Serie A italiana. Actualment, liderats per Pablo Alfaro a la banqueta, compten amb tres jugadors que han jugat a primera divisió i una desena que ho han fet en la categoria de plata.

Quatre dels vuit equips de segona B s’havien de quedar sense el premi de jugar contra els quatre equips de la supercopa. I el Badalona va acabar sent un d’aquests. La preferència de jugar contra el Madrid o l’Atlético va quedar en no-res quan els escapulats van veure com el sorteig els va acabar deixant contra el Granada. “Millor que ens haguessin tocat el Barça, el València, el Madrid o l’Atlético, perquè la història és completament diferent, però el Granada no deixa de ser un equip de primera. I que et toqui vol dir que has fet les coses bé”, va afirmar el tècnic escapulat, Manolo González.

L’equip amb menys sort del sorteig va ser l’Espanyol, ja que podia enfrontar-se amb equips de segona B i segona A, però li va acabar tocant un dels més durs de primera: la Real Sociedad. “És un rival de pes i té el factor camp al seu favor. És difícil”, explica el portaveu de l’Espanyol, Joan Capdevila. El Girona, en canvi, jugarà a casa contra el Vila-real, actualment en la novena posició de primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)