Barça

La SER ensenya les proves que demostren el vincle entre I3 Ventures i els comptes no oficials

Crisi al Barça. Un dels afectats, el president de Mediapro, Jaume Roures, afirma que durà el cas als tribunals

Després del comunicat del Barça i de la empresa I3 Ventures negant les acusacions, poc abans de la mitjanit de dilluns, la cadena SER va difondre documents i un dossier de 36 pàgines on es demostrava l’existència del vincle entre I3 Ventures i els comptes no oficials utilitzats per erosionar la imatge d’alguns jugadors del Barça, els opositors, polítics i altres entitats. Aquesta documentació mostra el seguiment de la repercussió i l’evolució de sis d’aquests comptes difamatoris. L’emissora també detalla l’existència d’un pla d’acció específic contra el precandidat a la presidència Víctor Font.

Un dels afectats d’aquesta campanya és Jaume Roures, president de Mediapro, que al programa Tu diràs de RAC1, Roures va assegurar que anirà als jutjats: “Nosaltres pensem demanar responsabilitats penals a la junta. He vist la documentació i està provat que l’empresa I3 Ventures està darrere dels comptes a les xarxes socials.”. Roures va assegurar que han comès administració deslleial. “És un milió d’euros que pertanyen al Barça i que la junta utilitza per interessos personals. És administrar deslleialment els diners dels socis. Ningú sap quin és el deute del Barça i no hi ha cap control sobre l’economia del club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)