Barça

Xiulada i mocadors contra Bartomeu per l’afer de les xarxes

Ambient tens. Un sector de la graderia del Camp Nou mostra abans del partit el seu descontentament amb la gestió de l’actual junta directiva

No era un plebiscit perquè la situació en el club encara no és límit però l’ambient sí que està enrarit des que es va saber que el FC Barcelona havia contractat una empresa, que amb el vistiplau o no de l’entitat, que això encara s’ha de veure, es dedicava a malparlar d’alguns jugadors com Messi o Piqué, o d’opositors a la junta com Víctor Font i Joan Laporta. El club està a l’espera de la investigació interna per acabar de prendre decisions més contundents però aquesta crisi ja ha deixat el responsable de l’àrea de presidència, Jaume Masferrer suspès de sou i feina i el president en una situació més que incòmoda amb bona part dels directius amotinats.

I ahir tocava el veredicte del Camp Nou, implacable en segons quines situacions. Durant les últimes hores hi havia hagut una mena de xup-xup a les xarxes, causants de tota la polèmica, en què es demanava que els aficionats del Barça anessin al Camp Nou amb el mocador preparat per censurar la gestió de l’actual president, que esperava amb escepticisme la reacció del Camp Nou. No devia marxar tranquil del tot a casa perquè va haver-hi xiulets i mocadors per desaprovar la seva gestió però tampoc van ser tan contundents per prendre decisions en calent. Quan es va asseure a la llotja van aparèixer alguns mocadors blancs en força sectors de l’estadi i es van sentir crits de “Bartomeu, dimissió” durant una estona força considerable. Un reflex del sentiment de l’afició barcelonista, que aquesta setmana s’ha assabentat que des d’un compte no oficial del club però pagat amb els seus diners s’havia estat criticant jugadors importants de la plantilla –Leo Messi i Piqué– i desprestigiant ex jugadors i persones amb la voluntat de concórrer a les futures eleccions, com Víctor Font i Joan Laporta.

Bartomeu va tenir el suport de l’espai d’animació, que va aplacar els crits de dimissió cada cop que ressonaven a l’estadi. Es van produir també quan Sergi Enrich va marcar però l’àrbitre va anul·lar el gol després de consultar el VAR. Durant una estona en el segon temps també es van reproduir però no van anar a més perquè entre l’afició van pesar més els quatre gols de Leo Messi i la il·lusió del debut de Braithwaite que no pas l’enuig que ha suposat per a moltíssims seguidors el lamentable episodi de les xarxes socials destapat per la cadena SER.

A més, aquesta setmana és molt important amb el duel de la lliga de campions contra el Nàpols i el clàssic, però ahir Bartomeu va rebre un bon toc d’atenció.

AMBIENT ENRARIT

L’afició recupera els mocadors i per primer cop demana el cap de Bartomeu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)