Barça

Koeman demana a la plantilla que la dimissió de Bartomeu no els distregui

Barça.Més d’un i més de dos jugadors estan satisfets amb l’adéu del president

El Barça afronta aquesta nit a Torí el seu primer partit sense president. L’anunci de la dimissió en bloc de Josep Maria Bartomeu i tota la seva junta directiva va agafar ahir l’equip sopant a la capital del Piamonte. Sorpresa relativa entre l’expedició blaugrana al conèixer la notícia. No pel fet que alguns futbolistes de la plantilla no contemplessin aquesta possibilitat com a real davant l’amenaça imminent del vot de censura, però que dilluns el mateix Bartomeu hagués comparegut davant la premsa i digués que no hi havia motius per dimitir i dimarts el guió canviés per complet, ho va fer tot més rocambolesc i alguns jugadors no s’ho acabaven de creure.

El divorci existent entre alguns membres de la plantilla i la cúpula directiva blaugrana ha fet que alguns jugadors hagin rebut la notícia de forma positiva. Consideren que el canvi de president era convenient i que el club s’ha de regenerar des de dalt. Veus autoritzades del vestidor com Piqué i Messi ho havien demanat de forma més o menys clara en els últims mesos. Fresques en la memòria estan encara les paraules de Piqué després del 2-8 de Lisboa en què va demanar canvis contundents en el lideratge del club. El pols que Messi ha mantingut amb el president aquest estiu també ha estat sonat. Tots dos aproven la dimissió. Altres noms del vestidor, amb millor relació amb el president, com ara Frenkie de Jong -Bartomeu va ser important en el seu fitxatge- no han aprovat tant la decisió però en general la plantilla entenia que la situació al club era massa crispada. Inquieta, això sí, com pugui afectar tot això en el tema de la rebaixa salarial.

L’equip ha entrenat aquest matí a les instal·lacions de la Juve i la dimissió de Bartomeu era un tema calent en l’ambient. Ronald Koeman ha demanat als seus jugadors que tot el rebombori de les últimes hores a nivell institucional no els despisti ni un segon de cara al partit que començarà en uns minuts a l’Allianz Stadium. El Barça té l’obligació de guanyar a la Juventus de Pirlo per fer un salt en la classificació del grup i encadenar la segona victòria en aquesta lligueta de la Champions. Koeman vol l’equip concentrat. Res de distraccions. Avui concentració màxima amb el que passi a la gespa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)