Barça

Es prorroga la negociació

Rebaixa salarial. Els representants dels futbolistes i els del club es donen fins dimecres vinent per intentar arribar a un acord. Els jugadors prefereixen negociar amb la nova junta

Pròrroga fins dimecres de la setmana vinent. Els representants dels jugadors que encara no han adequat la seva fitxa a les necessitats del club i els del propi club, representat pel bufet d’advocats Antràs, van acordar ahir allargar una setmana la negociació de la rebaixa salarial que vol aplicar el Barça per fer front a la crisi econòmica que viu l’entitat per la pandèmia de Covid-19. Ahir acabava la taula de negociació. No hi havia acord i amb aquesta pròrroga s’evita que el club apliqui l’adequació de manera unilateral i la consegüent demanda dels futbolistes davant dels tribunals.

Segons fonts de la negociació, el club ha ofert una adequació dels contractes depenent de la situació de cada futbolista. La predisposició dels jugadors és bona, tot i que preferirien arribar a un mínim acord per als pròxims mesos i negociar la rebaixa definitiva amb la nova junta directiva. Inclús van oferir ajornar el pagament de les nòmines dels pròxims mesos fins després de les eleccions.

El club necessita rebaixar en uns 190 milions d’euros la massa salarial i també negocia amb la resta de treballadors de l’entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)