Barça

Koeman no s’asseurà a la banqueta contra l’Atlético

Ronald Koeman no s’asseurà a la banqueta del Camp Nou en el decisiu partit de demà contra l’Atlético de Madrid. El TAD li ha negat la suspensió cautelar per la sanció de dos partits que va rebre després de ser expulsat en el minut 65 del partit contra el Granada per, segons l’acta arbitral, dirigir-se al quart àrbitre com a “quin personatge”. El comitè de competició el va sancionar amb dos partits -a València ja no va poder dirigir l’equip des de la banda- i apel·lació va ratificar-li el càstig. Per aquest motiu el Barça havia demanat la cautelar al TAD.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.