Barça

Fre a les represàlies de la UEFA

Superlliga. El Barça, el Madrid i la Juve anuncien a través de comunicats que un tribunal obliga el màxim organisme del futbol europeu a posar fi a les actuacions contra els fundadors de la Superlliga

El Barça, el Real Madrid i la Juve van anunciar ahir a través de comunicats la seva satisfacció per una decisió judicial que obliga la UEFA a posar fi a totes les actuacions en contra dels fundadors de la Superlliga europea, incloent-hi l’arxivament de forma definitiva de l’expedient disciplinari obert als tres clubs, i que quedin sense efecte les multes i les restriccions que es van imposar en contra de la resta dels nou clubs fundadors.

El comunicat del Barça destaca que els tribunals “donen suport novament a la posició dels promotors de la Superlliga” i destacant que l’incompliment d’aquesta resolució per part de la UEFA podria comportar sancions econòmiques i responsabilitats penals en contra de l’organisme rector del futbol europeu. A més, destaca que el cas serà analitzat pel Tribunal de Justícia de la Unió Europea a Luxemburg, que revisarà la “posició de monopoli” que la UEFA ostenta sobre el futbol europeu.

El club blaugrana acaba el comunicat assegurant que continua compromès amb l’objectiu de desenvolupar el projecte de la Superlliga europea de forma “constructiva i solidària”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)