Barça

Xavi: “Per sentit comú el partit contra el Mallorca s’hauria de suspendre”

Xavi Hernández. Roda de premsa prèvia al Mallorca-Barça

El Barça encetarà l’any demà al camp del Mallorca (21 h). Afronta aquest primer partit del 2022 amb moltíssimes baixes, entre positius de covid i lesionats. Per a Xavi Hernández és incomprensible que LaLiga obligui a disputar el partit malgrat la normativa actual establerta. Això és el que ha dit avui en roda de premsa:

Sobre les baixes i el fet d’haver de jugar el partit

“Estem en una situació límit. Tenim entre disset i divuit baixes. Tenim el dubte d’Umtiti. Crec que aquest era un moment oportú per suspendre el partit. Jugar així adultera la competició. Aquesta temporada, per exemple, el Sevilla tenia la baixa de tres sud-americans en la quarta jornada i nosaltres només un i es va ajornar el partit. No és cap queixa, és una cosa de sentit comú. Sembla que haurem de jugar i no ens queda més remei. El Barça-Madrid de bàsquet se suspèn i el nostre partit no? És una situació caòtica. Jo hauria suspès el partit”.

LaLiga s’equivoca?

“Aquesta és una pregunta per a LaLiga. Tenim disset baixes, onze d’elles per covid amb el dubte d’Umtiti. Si demanem espectacle, jugar així no és espectacle. És una situació límit per a nosaltres i pel Mallorca. La Serie B d’Itàlia ha parat, el bàsquet també... Prepararem el partit per guanyar. Som molt poquets. Però si amb disset baixes no se suspèn el partit em sembla una bogeria”.

Dembélé

“Com a club tenim les idees clares. Continuo sent optimista i espero que l’Ousmane faci un esforç. Els seus agents no entenen la situació del club. Estem enmig d’una negociació i ara mateix les postures estan lluny. Crec que el club li fa una bona oferta econòmica i esportiva”.

Més sobre Ousmane

“Jo he parlat amb ell amb naturalitat. Li he dit que vull que sigui un jugador important. Ell ho sap. Tenim un projecte esportiu molt interessant i ell ho sap. Dembélé no serà més feliç enlloc que al Barça. Crec molt en aquest projecte i això és el que li transmeto i per això estic esperançat que acabi renovant. El club i els agents de Dembélé tornaran a reunir-se. Cal esperar.”

Memphis, Ansu i Pedri

“Memphis, Ansu i Pedri no estan al cent per cent. Encara és aviat. En principi no compto amb ells pel partit de Mallorca.”

La importància del fitxatge de Ferran Torres

“Ferran Torres és un fitxatge espectacular. Té una ambició espectacular. Ja voldria jugar demà. És un fitxatge que ens aportarà moltíssim. Estic molt content de l’esforç que ha fet ell i el club per fer realitat aquest fitxatge.

Més sobre Ferran

“La seva millor virtut és la seva personalitat. Està implicat. Li veig aquesta mentalitat guanyadora en els seus ulls. Es pot adaptar a les tres posicions de cap, guanya duels, va bé de cap... ens ajudarà moltíssim.”

L’interès per Morata

“Prefereixo parlar dels jugadors que tenim, com Ferran i Dani Alves. Són dos jugadors que ens ajudaran moltíssim. Morata i Haaland no són futbolistes del Barça ara mateix. No parlo de hipòtesis.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)