Barça

Lenglet i Umtiti, negatius en covid, seran a Mallorca

Alta mèdica. Els dos centrals francesos han donat negatiu en l’última PCR i podran ajudar l’equip en el partit de demà al Visit Mallorca. Matheus Pereira, del Barça B, ha donat positiu

Samuel Umtiti ha donat negatiu per covid en l’última PCR que se li ha practicat i podrà viatjar a Mallorca amb la resta de l’expedició. Aquest és el cas també de Clément Lenglet, també negatiu en l’últim test. Una mica d’oxigen per a Xavi, que avui ha reclamat amb vehemència en la roda de premsa que aquest partit s’hauria de suspendre perquè considera que afrontar el duel amb tantes baixes és adulterar la competició.

El Barça viatjarà a les illes amb moltíssimes baixes entre lesionats, sancionats i positius per covid. Les altes d’Umtiti i Lenglet permetran augmentar la nòmina de futbolistes del primer equip, però Xavi no entén que aquest partit es jugui.

Els blaugrana tenen les baixes d’Alves, Alba, Gavi, Dembélé, Balde, Coutinho, Dest, Abde, Sergi Roberto, Braithwaite, Ansu Fati, Memphis, Pedri. Més Ferran Torres i Alves, encara no inscrits.

La llista de convocats pel Mallorca-Barça és la següent: Ter Stegen, Neto, Lenglet, Umtiti, Araujo, Piqué, Eric, Riqui, Frenkie, Luuk de Jong, Mingueza, Peña, Nico, Jutglà, Álvaro Sanz, Comas, Ilias, Guillem Jaime, Estanis, Lucas de Vega, Mika Mármol.

Qui ha donat positiu avui és Matheus Pereira del Barça B. La prova se li ha realitzat al seu país i per ara no podrà tornar a Barcelona. El jugador ja està aïllat al seu domicili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)