Barça

Cinc milions per Jutglà

Mercat. L’entitat blaugrana confirma el traspàs de l’atacant osonenc, que signa per a les properes quatre temporades amb el Club Bruges

Barça i Bruges van confirmar el que era un secret de domini públic: Ferran Jutglà deixa el club blaugrana i posa rumb a Bèlgica. L’atacant de Sant Julià de Vilatorta signa per quatre cursos i l’entitat culer s’embutxacarà 5 milions d’euros pel traspàs i es reserva un 10% de la plusvàlua d’una futura venda del jugador. El futbolista de 23 anys, aterrat l’estiu passat a can Barça procedent del filial de l’Espanyol, ha disputat aquesta campanya 32 partits amb el Barça B, en què ha estat el màxim golejador de la primera FEF amb 19 gols, i nou amb el primer equip, en què va irrompre en un moment molt delicat amb molt bones actuacions i acumulant dues dianes. Fa dues setmanes que el davanter osonenc ja havia comunicat que no seguiria perquè el Barça no hi comptava. Al Bruges lluirpa el sorsal 9 i jugarà la Champions League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)