Barça

El Gamper que ningú volia

Per separat. El Barça masculí jugarà contra el Pumas el 7 d’agost i el femení contra el Montpeller el 23 d’agost

El Barça ja té definida la 57a edició del trofeu Joan Gamper. Havia de ser la segona en què els equips masculins i femenins del club el disputessin conjuntament el mateix dia i contra el mateix rival, després de fer-ho el curs passat contra la Juventus, però amb la novetat de jugar els partits al Camp Nou. Per desgràcia, però, la marxa enrere de la Roma la setmana passada arran de les pressions rebudes pel president del PSG i de l’ECA –l’Associació Europea de Clubs–, Nasser al-Khelaïfi, va trastocar tots els plans. De fet, la negativa de la Roma no ha estat l’única que ha rebut el club, i és que a última hora s’ha treballat amb altres opcions de clubs italians que poguessin suplir la Roma, entre altres el Milan, però tots han acabat declinant la proposta blaugrana. Per això al final el club ha hagut de recórrer a un format que no volia ningú, i és que els de Xavi Hernández i les de Jonatan Giráldez no jugaran ni el mateix dia, ni contra el mateix rival ni al mateix camp. En el cas de l’equip de Xavi Hernández, el Gamper es disputarà el 7 d’agost a les 20 h al Camp Nou contra el Pumas mexicà, mentre que les de Jonatan Giráldez jugaran el Gamper el 23 d’agost a les 20 h al Johan Cruyff contra el Montpeller.

Amb aquest nou escenari el Barça hi surt perdent, ja que els rivals no tenen la mateixa anomenada que podia tenir la Roma amb la presència de Jose Mourinho a la banqueta. I és que el Pumas mexicà fa anys que viu lluny de la glòria que havia tingut en els seus millors moments, quan va veure néixer grans estrelles com Hugo Sánchez, i la temporada passada només va acabar en l’onzena posició de la lliga mexicana. En el cas del Montpeller el nivell sí que és més similar, i és que el conjunt francès va tancar la temporada passada en la cinquena posició de la lliga francesa, però el fet que el partit no es pugui disputar al Camp Nou li traurà atracció, encara que totes les jugadores que estan a l’Eurocopa hi puguin ser presents en el dia de la presentació de l’equip.

NEGATIVES

Després del pas enrere de la Roma el club s’ha trobat la negativa de més clubs italians

RES A VEURE

Els dos equips no compartiran ni dia, ni camp ni rival en la 57a edició del Gamper
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)