Barça

“No és un partit definitiu”

Xavi Hernández Entrenador del FC Barcelona

El tècnic blaugrana té clar quina tàctica farà servir i quins jugadors utilitzarà per al partit d’aquest vespre contra l’Inter, tot i que no va donar cap pista sobre l’alineació que escollirà durant la roda de premsa prèvia. “Volem dominar, tenir la pilota i jugar a camp contrari. M’adapto a jugar amb una línia de tres o amb un migcampista de més, però perquè vull tenir més possibilitats i que siguem més protagonistes”, va explicar Xavi Hernández. L’estat de forma en què arriba l’Inter no li aporta confiança, ja que “el bloc d’Inzaghi és molt poderós, jugui qui jugui”. “És un rival amb molt de pes, amb moviments molt dinàmics en atac i molt físic”, i per això vol que els seus jugadors siguin “valents, que arrisquin i que vagin a guanyar sense deixar córrer l’Inter”.

El conjunt blaugrana va viatjar a Milà sent líder en la lliga, després de dos anys sense aconseguir situar-se al capdamunt, “un punt de moral important”, va considerar el tècnic egarenc. “Però no vam puntuar a Munic i és el moment de rendir en aquesta competició.” Justament, sobre el duel a l’Allianz Arena, Xavi va dir que el Barça “va ser superior en el joc i ara s’ha de demostrar en el resultat”. El tècnic alerta que al Giuseppe Meazza “serà molt difícil guanyar”, però aconseguir-ho “seria molt important per demostrar que el Barça pot sortir victoriós també de camps així”. Pel que fa a la pressió que té l’equip per obtenir els tres punts per assegurar-se la segona plaça, Xavi opina que aquest encara “no és un partit definitiu, però sí molt important per al futur del grup”.

Marcos Alonso

El defensa madrileny també va atendre els mitjans de comunicació ahir a Itàlia i va declarar que, si Xavi aposta per fer-lo canviar de posició i jugar de central, “no seria la primera vegada”. “Tot i que no sigui el meu lloc natural, m’hi esforçaré al màxim, perquè el que més desitjo és jugar”, hi afegia. Una voluntat que està costant de materialitzar pels pocs minuts disputats, una realitat a la qual no vol donar importància. “La meva feina és estar preparat per a quan l’entrenador em necessiti”, va assenyalar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)