Barça

Torna la lliga

Lliga Femenina. El Barça visita l’Athletic (17.45 h) amb l’objectiu de continuar invicte

Després de l’aturada de seleccions, torna a arrencar la lliga. Competició en què el Barça, tot i una profunda reestructuració en la plantilla, continua mantenint el domini absolut. Fins ara han guanyat els tres partits que han disputat, amb un balanç de 13 gols a favor i només un en contra. Avui les blaugrana intentaran continuar amb aquesta bona ratxa guanyant l’Athletic Club.

Per aquest partit, Jonatan Giráldez ja podrà disposar d’Aitana Bonmatí. La de Sant Pere de Ribes va rebre ahir l’alta mèdica després d’encadenar dues lesions musculars consecutives, una al soli i l’altra al quàdriceps. En canvi, no hi seran Alèxia Putellas, Emma Ramírez, Bruna Vilamala, Cata Coll, Jana Fernández, Salma Paralluelo i Sandra Paños, ja que continuen recuperant-se de les seves respectives lesions.

Per la seva banda, l’Athletic arriba a aquest duel classificat en la 12a posició. I és que no han començat bé el curs, amb només una victòria contra l’Sporting de Huelva.

Aquest serà l’últim partit abans de debutar dimecres en la Champions contra el Benfica.

Tres punts per consolidar-se

El Llevant les Planes ha tornat amb força a la màxima categoria del futbol femení. En tres partits, les de Ferran Cabello han aconseguit dues victòries. L’última va ser en el debut a casa contra l’Alhama per 3 a 1. Aquests bons resultats l’han situat en la cinquena posició de la taula, davant d’equips com ara el Madrid CFF o la Real Sociedad. Avui (12 h) tornaran a jugar a Sant Joan Despí i se les hauran contra el Llevant, segon classificat amb nou punts. És un duel per donar la sorpresa i continuar consolidant-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)