Barça

Tres partits de sanció a Lewandowski

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (FEF) ha imposat aquest dimecres tres partits de sanció al jugador del Barcelona Robert Lewandowski, després de la seva expulsió al matx davant l’Osasuna de la jornada 14, i quatre a Gerard Piqué, que també va veure la vermella al descans per protestar a l’àrbitre.

La resolució de Competició, que desestima les al·legacions presentades pel Barcelona, imposa un partit a Lewandowski per la seva expulsió per doble amonestació (m.11 i m.31) i dues per actituds de menyspreu o desconsideració envers els àrbitres, en aplicació de l’article 124 del codi disciplinari de la RFEF.

L’acta de l’àrbitre Jesús Gil Manzano va reflectir que “una vegada expulsat i quan es dirigia cap a la sortida del camp, el jugador va realitzar dues vegades un gest de desaprovació de la decisió arbitral, consistent a emportar-se el dit al nas, i apuntant després amb el polze cap a l’àrbitre”. “Quan es disposava a abandonar el terreny de joc, va tornar a repetir el gest mirant cap a l’àrbitre assistent Nº 1 i davant del quart àrbitre”, afegeix l’acta. A Alemanya, el gest que va fer Lewandowski, que posteriorment va explicar que anava adreçat a Xavi Hernández, es fa servir per referir-se a algú actitud fanfarrona o arrogant. El polonès es perdrà els partits contra l’Espanyol, l’Atlético i el Getafe.

4 partits a Piqué

Piqué va ser expulsat al descans del partit a El Sadar per dir-li a Gil Manzano ets “l’àrbitre que més ha fotut” el conjunt blaugrana “amb diferència”, segons va redactar aquest a l’acta, en què va afegir que l’esmentat futbolista, una vegada sancionat, també li va dir: “És una puta vergonya, em cago a la teva puta mare!”.

Piqué, que havia anunciat la seva retirada uns dies abans, va ser suplent al seu últim partit amb el Barça i va saltar de la banqueta al terreny de joc després de la primera part per protestar l’àrbitre, que va seguir el camí cap al túnel de vestidors.

El Comitè de Competició, en aplicació de l’article 99 del Codi disciplinari, li va imposar quatre partits per insults, ofenses verbals i actituds injurioses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)