Barça

Que continuï la festa

Lliga F. El Barça rep la Real Sociedad (12 h) amb l’objectiu de seguir invicte

Després de superar el Bayern (3-0) a l’Spotify Camp Nou i de l’exhibició al Cívitas Metropolitano contra l’Atlético (1-6), arriba un altre duel d’alt voltatge contra la Real Sociedad (12h). Les blaugrana volen continuar amb el seu excel·lent estat de forma i seguir comptant els partits per victòries. Fins ara, han guanyat les deu primeres jornades de lliga, i les tres de Champions.

Contra el conjunt donostiarra no tindran les coses gens fàcils. I és que, després d’un inici irregular del campionat, les de Natalia Arroyo sembla que ja han trobat el camí per intentar igualar o, qui sap, superar la segona posició en la classificació que van assolir el curs passat. Ara mateix són cinquenes, amb 19 punts, gràcies a les contundents victòries que van aconseguir en els últims dos partits contra l’Athletic Club i el Llevant les Planes.

La Real Sociedad és un dels millors visitants de la categoria, amb una proposta atractiva i un estil semblant al de l’equip culer. “Hi haurà un duel d’estils per veure qui aconsegueix la possessió, qui genera més ocasions i qui aconsegueix el domini del partit”, va explicar el tècnic blaugrana, Jonatan Giráldez, en la prèvia d’aquest matx.

Duel d’alta exigència

El Llevant les Planes s’enfrontarà avui (18.15 h) amb el Real Madrid, el segon classificat amb 22 punts, a vuit del líder. Tot i que serà difícil sumar els tres punts, les de Ferran Cabello s’han de fer fortes a casa i aconseguir un triomf de prestigi davant la seva afició que ajudaria a calmar els ànims. Les de Sant Joan Despí encadenen cinc derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)