L’1x1 de l’Intercity-Barça

Per Clara Rodergas

iñaki peña (120’)
impotent impotent
Dubte fins poques hores abans del partit, finalment va ser titular. No va tenir feina fins a la segona meitat. No va poder fer res en els tres gols de l’Intercity, si bé va treure el 3-3 poc abans en una bona acció.
belleríN (83’)
discret
Va mostrar-se ofensiu al principi, actuant en algunes accions pràcticament com un extrem més i buscant combinacions amb Dembélé. Es va anar apagant i va deixar centrar fàcilment al lateral local en l’acció de l’empat a dos.
araujo (60’)
ben tornat
Reapareixia tres mesos i mig després i ho va fer per la porta gran. Va ser l’autor del 0-1 amb una rematada de cap inapel·lable. En defensa va evitar un gol cantat. Va ser un líder, ordenant. Com Kounde, es va despistar en l’empat a un.
kounde (120’)
decreixent
El francès va ser un mur i va mostrar una gran col·locació en el primer temps. En la segona part, la defensa blaugrana va fer aigües. Ni ell ni Araujo van poder rebutjar la pilota en l’acció de l’empat a un. Va acabar de lateral dret.
jordi alba (120’)
aplicat
El lateral va resoldre bé la poca feina que va tenir en defensa, si bé no es va entendre amb Eric en el 2-2. Va tenir poca projecció ofensiva al principi i es va atrevir més en el segon temps, fins al punt d’assistir Raphinha en el 2-3.
busquets (120’)
defensiu
El capità es va encarregar d’organitzar el joc blaugrana, però va errar alguna passada en la sortida. Va fer feina recuperant diverses pilotes en accions atacants de l’Intercity. Després de ser suplent en el derbi, va acumular 120 minuts.
kessIe (120’)
lluitador
L’ivorià acumulava dos mesos sense jugar, però no se’l va veure amb falta de ritme. Va estar mòbil en atac, ocupant zones interiors i exteriors. Va trepitjar àrea. Bé en defensa, va recuperar pilotes a camp contrari.
pablo torre (60’)
profitós
El càntabre va tornar a aprofitar els seus minuts, tal com va fer contra el Viktoria Pilsen. Va mostrar una gran personalitat i va protagonitzar bones arribades. Va servir el córner que va significar el 0-1.
dembélé (105’)
irregular
En la seva línia. Va ser el davanter més actiu i participatiu, desbordant contínuament, però va tornar a fallar en la decisió final. Va errar passades i xuts senzills, però va aparèixer per fer l’1-2 picant la pilota per sobre el porter.
gavi (60’)
assistent assistent
Sempre intens, va saber calmar el joc quan tocava. Va assistir Dembélé en l’1-2.
memphis (74’)
espès
Com Araujo, no jugava amb el Barça des del 17 de setembre, si bé va agafar ritme en el mundial. No va estar encertat quan intentava driblar i va perdre diverses pilotes. No va crear perill ni en la posició d’extrem ni actuant de punta.
ferran (60’)
apagat
El valencià va oferir poc en atac. Se’l va veure frustrat i va perdonar el 0-2 en la darrera acció de la primera meitat. Li va faltar decisió i rapidesa en una jugada clara de la segona meitat. Va ser un dels primers substituïts.
eric (60’)
tou
El central no va estar centrat. Ell i Alba es van despistar en l’empat a dos.
raphinha (60’)
útil
Protagonista en atac. Va fer el 2-3 i va assistir Ansu en el 3-4 definitiu.
ansu (46’)
salvador
Cada cop que tocava la pilota, passaven coses. Va participar en el 2-3 i va fer el 3-4.